Programvara : Swiftpage : Swiftpage Act!

Swiftpage Act!

Version
17
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Hanterar kontakter, kunder, kalendrar och aktiviteter
  • Automatiserar din försäljningsprocess
  • Organiserar anteckningar och klienthistorik
  • Ger e-post och social marknadsföring
  • Integrerar med Gmail, Dropbox och Outlook

Swiftpage Act! är ett CRM-verktyg för Windows. Det är utformat för att hjälpa individer, försäljningsgrupper och småföretag att göra insiktsfulla beslut, förbereda sig för interaktion och öka produktiviteten. Det var tidigare känt som Sage ACT men ändrats till Act! i 2013.

Act! erbjuder en rad olika verktyg för att hjälpa dig att bli mer produktiv i din interaktion med kunderna. Programmet gör att du kan hantera kontakter, kunder, kalendrar, aktiviteter och potentiella möjligheter. För att hjälpa dig att effektivisera din kommunikation integrerar programvaran med populära applikationer, som Gmail, Google Kontakter, Dropbox och Microsoft Word, Excel och Outlook. Spela teater! hjälper dig inte bara att hantera kunder utan också automatiserar din försäljningsprocess, hjälper dig att organisera dina anteckningar och klienthistorik och ger e-postmarknadsföring och social integration.

För ett extra prislag! ger lag! Cloud Essentials, som låter dig konsolidera dina kontakter, anteckningar, aktiviteter och historia i sitt moln. Tjänsten gör det också möjligt för dig att ansluta till potentiella kunder från en plats som du kan komma åt var som helst från en mängd olika enheter.

Låt! är ett populärt mjukvaruverktyg för hantering av kundrelationer och att effektivisera hela din försäljningsprocess. Det ger användbara hanteringsfunktioner och integreras med populära applikationer som du redan använder, till exempel Gmail, Outlook och Word. Och medan det kanske inte är den mest robusta CRM-tjänsten som finns, Swiftpage Act! packar fortfarande ett slag för sin kostnad.

Uppdaterad: 9 juli 2015

▶ Primär filtillägg

.adf – ACT! Data File

▶ Andra filtillägg används Swiftpage Act! 17

Stödda filtyper
.ADT ACT! Document Template
.ALF ACT! Lookup File
.DBF Database File
.DBT Database Text File
.IML ACT! Internet Mail Message
.IMA Sage ACT! Email Message
.PAD ACT! Database Pointer File
.WPA ACT! Word Processing Document
Ytterligare relaterade filformat
.BAK ACT! Backup File
.WPD ACT! 2 Word Processing Document
.DET Sage ACT! 5 Email Message