Hemsida : Filtillägg : .bak Fil

.bak Fil

Filtyp 1Firefox Bookmarks Backup

Utvecklare Mozilla
Kategori Backup filer
Format N/A

Vad är BAK file?

En BAK-fil är en säkerhetskopia av Firefox-bokmärkesfilen, som kan användas för att ersätta sparade bokmärken om huvudbokmärkesfilen blir skadad. Den genereras automatiskt av Firefox-webbläsaren och kallas vanligtvis "bookmarks.bak".

Mer information

Bokmärken.bak-filen finns i följande kataloger på Windows och Macintosh-system:

Program som öppnas BAK filer
Windows
Mozilla Firefox
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Mozilla Firefox

Filtyp 2Backup File

Utvecklare N/A
Kategori Backup filer
Format Text and Binary

.BAK alternativnummer 2

En BAK-fil är en säkerhetskopia av ett annat dokument eller en fil, som ofta skapas automatiskt av program eller av operativsystemet. Den innehåller vanligtvis en kopia av originalfilen och kan återställas till originalet genom att byta ut ".bak" -tillägget med originalförlängningen.

Mer information

Ofta skapas BAK-filer genom att helt enkelt lägga till ".bak" till det ursprungliga filnamnet. Exempelvis kan document.doc ha en backup-fil.doc.bak.

OBS! Ett exempelprogram som använder ".bak" -tillägget är AutoCAD. Windows kan också skapa BAK-filer för System.ini och Win.ini-filer.

Program som öppnas BAK filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Microsoft SQL Server
Original program used to create the file
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Original program used to create the file

Filtyp 3ACT! Backup File

Utvecklare The Sage Group
Kategori Backup filer
Format Binary

.BAK alternativnummer 3

Backup-fil skapad av ACT !, en applikation som används för hantering av kundrelationer (CRM); innehåller en säkerhetskopia av CRM-data, som inkluderar kundinformation såsom namn, adressinformation och historia.

Mer information

ACT! BAK-filer används för att återställa data om CRM-data förloras. De skapas vanligtvis med jämna mellanrum och när man uppgraderar ACT! programvara.

OBS: Sage ACT! blev Swiftpage Act! år 2013.

Program som öppnas BAK filer
Windows
Swiftpage Act!

Filtyp 4Finale Backup File

Utvecklare MakeMusic
Kategori Backup filer
Format N/A

.BAK alternativnummer 4

Fil skapad av Finale, en musiknotationsapplikation för att spela instrument, sång, etc. ersatt av filen .BAKX , som släpptes i Finale 2014; innehåller säkerhetskopieringsdata för .MUS files; skapad när MUS-filer sparas av användaren.

Mer information

För att skapa en BAK-fil:

Program som öppnas BAK filer
Windows
MakeMusic Finale
Myriad Harmony Assistant
MakeMusic SmartMusic
Linux
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
MakeMusic Finale
Myriad Harmony Assistant
MakeMusic SmartMusic

Filtyp 5MobileTrans Backup File

Utvecklare Wondershare
Kategori Backup filer
Format N/A

.BAK alternativnummer 5

En BAK-fil är en backupfil skapad av Wondershare MobileTrans, ett program som används för att säkerhetskopiera och överföra data från och till enheter. Den innehåller data säkerhetskopierad från en enhet, till exempel kontakter, meddelanden, kalenderinformation, samtalsloggar, foton, musik, videor, appar och appdata.

Mer information

BAK-filer är den primära filtypen som är associerad med MobileTrans. Filen skapas när du säkerhetskopierar en telefon till en dator. För att göra detta i MobileTrans klickar du på "Säkerhetskopiera din telefon" på programmets hemsida, väljer innehållet för säkerhetskopiering och klickar på "Starta överföringen". BAK-filen kommer då att skapas för att lagra säkerhetskopieringsdata och placeras i följande katalog:

C: \ Användare \ [användarnamn] \ Wondershare \ MobileTrans \ Backup

För att återställa en BAK-fil till en enhet i MobileTrans, klicka på "Återställ från säkerhetskopior" på programmets hemsida, klicka på "MobileTrans", välj BAK-filen du vill återställa och klicka på "Start Transfer".

Allmänning BAK filnamn

[namn på enhet] _ [datum] _ [tid] .bak - Namnkonvention för BAK-filer skapade av MobileTrans.

Program som öppnas BAK filer

Filtyp 6Terraria Backup File

Utvecklare Re-Logic
Kategori Spelfiler
Format N/A

.BAK alternativnummer 6

En BAK-fil är en backupfil skapad av Terraria, ett 2D-actionäventyr och sandboxkonstruktionsspel. Den innehåller en kopia av en värld ( .WLD file) eller en spelare ( .PLR file) i Terraria. BAK-filer används för att lagra en säkerhetskopia av en WLD eller PLR i händelse av att filen blir skadad eller förlorad.

Mer information

BAK-filer skapade av Terraria är helt enkelt WLD- eller PLR-filer, men med .bak-filtillägget läggs till i filen. Till exempel visas en säkerhetskopia av filen example.wld som example.wld.bak. Om du behöver öppna säkerhetskopian i Terraria, ta bort .bak-förlängningen och placera filen i rätt mapp.

WLD-filer ska placeras i följande katalog:

användare] \ Documents \ My Games \ Terraria \ Worlds \

PLR-filer ska placeras i följande katalog:

[användare] \ Documents \ My Games \ Terraria \ Players \ / p>

Program som öppnas BAK filer

Om BAK filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bak-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Terraria Backup File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Nyligen bytte jag webbläsare och fick ett felmeddelande om att mina bokmärken skulle laddas från en .bak-fil. Jag var inte säker på om jag kunde importera dem igen, så jag bestämde mig för att undersöka mer på nätet. Din artikel var verkligen till hjälp för att jag skulle förstå hur detta format fungerar! Det är skönt att veta att bokmärkena skyddas automatiskt om det skulle uppstå några fel. Min fråga är om de genereras automatiskt, använder de mycket utrymme? Jag försökte öppna filen med det program som du föreslog på min Mac och det var verkligen enkelt. Jag är säker på att det här formatet används av många användare som har problem med sina webbläsare och att personer som jag kommer att finna den här sidan användbar. Tack