Hemsida : Filtillägg : .bcm Fil

.bcm Fil

Filtyp 1Business Contact Manager File

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är BCM file?

Lagrar data från Business Contact Manager för Outlook; inkluderar konton, affärskontakter, projekt och affärsmöjligheter; lagrar också kommunikationshistoriken från tidigare versioner av Business Contact Manager for Outlook.

Mer information

BCM-filer kan också innehålla kontakter för Business Contact Manager E-postmarknadsföringstjänsten från Outlook 2007 och Microsoft Sales Leads-data från tidigare versioner av Business Contact Manager för Outlook.

Microsoft Office Outlook kan importera BCM-filer med hjälp av guiden Importera och exportera företagsdata. Du kan välja att importera alla poster eller välj enskilda poster som du vill importera.

Program som öppnas BCM filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Filtyp 2Microsoft Works Communications Script Backup

Utvecklare Microsoft
Kategori Backup filer
Format N/A

.BCM alternativnummer 2

Backup av en .WCM -fil som innehåller ett kommunikationsskript för Microsoft Works; används för uppringningstelefonanslutningar och för att starta TTY, ANSI och VT100 terminalsessioner.

Mer information

Filändelsen ".bcm" kan behöva ändras till ".wcm" för att fungera korrekt.

OBS! Microsoft Works har upphört och är inte längre tillgängligt.

Program som öppnas BCM filer
Windows
Microsoft Works

Filtyp 3Adobe Bridge Cache File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format Binary

.BCM alternativnummer 3

En BCM-fil är en cachefil genererad av Adobe Bridge, ett Adobe Creative Cloud (CC) filhanteringsprogram. Den innehåller data, t.ex. etiketter och betyg, för filer som inte kan lagras i filen. BCM-filer liknar .BC , .BRIDGECACHE och .BCT files, och de data som filhållaren innehåller förbättrar resultatet när du söker efter filer.

Mer information

Cachelagrade filer som BCM-filer kan ta upp lagringsutrymme så att de tas bort, navigera till deras mapp och välj Verktyg → Cache → Rensa cache för mapp "mappnamn".

Program som öppnas BCM filer
Windows
Adobe Bridge
Macintosh
Adobe Bridge

Om BCM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bcm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Adobe Bridge Cache File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.