Huvud : Filtillägg : .blz Fil

.blz Fil

Filtyp1N-Gage Mobile Video Game File

Utvecklare Nokia
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är BLZ file?

Video spel container fil som lagrar ett spel som utvecklats av N-Gage, en spridningstjänst för Nokia-mobiltelefoner; innehåller all förpackad data för spelet kan installeras efter överföring av filen till telefonen med Nokia PC Suite-programvaran.

Mer information

När BLZ-filer har överförts till mobiltelefonen kan de installeras med hjälp av programmet BLZ Installer, som kan laddas upp och installeras på en Nokia-telefon. BLZ-filer kan också extraheras på din dator med hjälp av verktyget BLZ Extractor.

N-Gage-spel distribueras också med filen .N-GAGE .

OBS! BLZ-filer är ibland laddades upp till andra Symbian OS-baserade mobila enheter för att spela spel. Denna process är dock inofficiell och stöds inte av Nokia.

Program som öppnas BLZ filer
Windows
Nokia PC Suite
BLZ Extractor

Filtyp2Compressed Bitmap Image

Utvecklare N/A
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.BLZ alternativnummer 2

Raster-grafik som använder en komprimeringsalgoritm för att minska bildfilens storlek; liknar en standard .BMP fil, men komprimerad; Ibland används för att förpacka bilder i videospel.

Program som öppnas BLZ filer
Windows
Adobe Photoshop
TUniBitmap
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtyp3TeamViewer Blizz Session File

Utvecklare TeamViewer
Kategori Video Files
Format N/A

.BLZ alternativnummer 3

En BLZ-fil är en videofil skapad av TeamViewer Blizz, ett program som används för att samarbeta med andra användare via video, röst, snabbmeddelanden och skärmdelning. Den innehåller en videoinspelning av en session. BLZ-filer liknar .TVS filer skapade av TeamViewer.

Mer information

BLZ-filer stöds endast av TeamViewer Blizz. För att dela en inspelning skapad i Blizz med användare som inte är Blizz, spara inspelningen som en .AVI -fil i Blizz. Du kan också ladda upp en BLZ-fil till TVS till MP4 online-programmet och konvertera den inspelade videon till en .MP4 -fil.

Program som öppnas BLZ filer

Om BLZ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för blz och hur man öppnar den.

Filtypen TeamViewer Blizz Session File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.