Hemsida : Filtillägg : .cs Fil

.cs Fil

Filtyp 1C# Source Code File

Utvecklare Microsoft
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

Vad är CS file?

En CS-fil är en källkodsfil som skrivs i C # (uttalad "C Sharp"), ett objektorienterat programmeringsspråk som skapats av Microsoft för användning med .NET Framework. Den används för att utveckla en rad applikationer, från enkla skrivbordsprogram till applikationer för distribuerade miljöer.

Mer information

CS-fil öppnas i Adobe Dreamweaver CC 2019

CS-filer redigeras ofta med Visual C #, en komponent i Microsoft Visual Studio. Men de kan också redigeras med en mängd andra källkodredigerare som har syntaxmarkering.

Du kan även öppna CS-filer med hjälp av en textredigerare som är buntad med Windows eller MacOS, till exempel Micorosft Notepad ++ eller Apple TextEdit . Vanliga textredigerare är dock inte bra alternativ för redigering av filerna eftersom de inte stöder syntaxstrukturen.

OBS! När C # -programmen sammanställs kan de sedan köras av Common Language Runtime (CLR), som ingår i .NET Framework.

Program som öppnas CS filer
Windows
Microsoft Notepad
Adobe Dreamweaver
ES-Computing EditPlus
Richardson EditRocket
Microsoft Visual Studio
Notepad++
IC Code SharpDevelop
IDM UltraEdit
Linux
Richardson EditRocket
MonoDevelop
IDM UltraEdit
Macintosh
MacVim
Adobe Dreamweaver
Richardson EditRocket
Microsoft Visual Studio Code
IDM UltraEdit

Filtyp 2CLEO Custom Script

Utvecklare Rockstar Games
Kategori Spelfiler
Format N/A

.CS alternativnummer 2

Anpassat skript skrivet för CLEO 3, en skriptmaskin från tredje part för Grand Theft Auto: San Andreas (GTA SA); tillåter spelare att expandera funktionerna i spelet med hjälp av anpassade funktioner som heter "opcodes" kan skapas med Sanny Builder, ett GTA mod verktyg.

Mer information

För att kunna använda en CS-fil med GTA SA måste den lagras i mappen "game \ CLEO".

Program som öppnas CS filer

Filtyp 3ColorSchemer Studio Color Scheme

Utvecklare CHROMAom
Kategori Data filer
Format Binary

.CS alternativnummer 3

Arkiv skapad av ColorSchemer Studio, ett program som används för att utveckla färgpaletter för webbplatser, tidskrifter, heminredning och andra målmedier; sparar användarens färgscheman, som ofta innehåller komplementära färger som matchas med varandra på färgspektrum.

Mer information

OBS! CHROMAom ColorSchemer Studio har blivit avbruten.

Program som öppnas CS filer
Macintosh
CHROMAom ColorSchemer Studio

Om CS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cs-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ColorSchemer Studio Color Scheme, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Min professor bad oss att undersöka mer om möjligheterna med Microsoft Visual Studio. Jag är glad att jag hittade din artikel om .cs-filtillägget för min uppsats! Som jag förstår det är detta tillägg enbart källkod skriven i C#. Kan det användas för att kompilera program? Det är dock bra att tillägget kan öppnas i olika program, t.ex. grundläggande textredigerare eller program som Adobe Dreamweaver. Jag läste också de andra användningsområden som det här tillägget ges och tyckte att det var roligt att det finns ett program för att skapa färgpaletter. Jag antar att dessa är liknande de som man ser i måleributiker eller järnaffärer. Vilken skam att programmet har lagts ned, för det hade varit en rolig upplevelse att prova. Hur som helst, tack för informationen!