Hemsida : Filtillägg : .csr Fil

.csr Fil

Filtyp Certificate Signing Request File

Utvecklare N/A
Kategori Webfiler
Format Text

.CSR alternativnummer

En CSR-fil är en fil som skapats som en signeringsbegäran för ett digitalt certifikat. Den innehåller ett krypterat textblock som identifierar certifikatets sökande och innehåller krypterad data för land, stat, organisation, domän, e-postadress och allmän nyckel. Filen används av en certifikatmyndighet för att upprätta bevis på identitet för webbplatser.

Mer information

CSR-filer genereras med en offentlig och privat nyckel. Den offentliga nyckeln ingår i CSR-filen, och den privata nyckeln används för att digitalt signera CSR-filen.

Program som öppnas CSR filer

Om CSR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil csr-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Certificate Signing Request File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, kära författare! Jag läste ditt inlägg om .csr filändelsen. Hela ämnet om hur certifikat delas digitalt är en unik värld. I denna moderna tid är det viktigt att allting verifieras och krypteras. Din beskrivning av CSR-formatet imponerade ändå på mig. Det skulle vara bra att visa en kort lista över webbplatser som folk kanske känner till och som har använt det. Jag antar att den privata nyckeln är i textformat som det krypterade textblocket, eller hur? Jag märkte att i de program som listas för Windows finns det ett som är betalt. Erbjuder det andra funktioner när man arbetar med någon av dessa filer? Och vad kostar det? Fortsätt med det goda arbetet och till nästa gång!