Hemsida : Filtillägg : .cwk Fil

.cwk Fil

Filtyp ClarisWorks Document

Utvecklare Apple
Kategori Data filer
Format Binary

.CWK alternativnummer

En CWK-fil är ett dokument som skapats av Apples produktserie AppleWorks eller ClarisWorks. Det kan lagra ett ordbehandlingsdokument, kalkylblad eller presentation. CWK-filer ersattes av .PAGES , .KEY och .NUMBERS filer som skapats med iWork-program.

Mer information

Apple förvärvade ClarisWorks 1998 och bytte namn till AppleWorks. Båda produktivitetssviterna var tillgängliga i Mac- och Windows-versioner. AppleWorks har dock upphört och uppdaterades senast 2004.

Stöd för CWK-filer har minskat sedan AppleWorks avbröts. Det finns dock begränsat stöd fortfarande tillgängligt för specifika versioner av CWK-filer. CWK-ordbehandlingsdokument som skapats av AppleWorks 6 kan öppnas av versioner 1 till 4 av sidor. CWK-presentationsdokument som skapats av AppleWorks 6 kan öppnas av version 5 och tidigare av Keynote. CWK-kalkylarkdokument som skapats av AppleWorks 6 kan öppnas av version 1 och 2 i nummer.

Program som öppnas CWK filer
Macintosh
Apple AppleWorks
Apple Keynote
Apple Pages
Apple Numbers

Om CWK filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil cwk-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ClarisWorks Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.