Programvara : Apple : Apple Pages

Apple Pages

Version
6
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stöder Office Open XML-format och kan exportera till PDF och ePub
  • Gör att du kan lägga till text, bilder, video, former och diagram
  • Kommer med professionella mallar
  • Använder iCloud att synkronisera dokument över dina enheter

Skärmdump av Apple Pages 6

Huvudfunktioner

Apple Pages är ett textbehandlingsprogram för OS X. Appen låter dig skapa en olika dokument som rapporter, affischer, CV och kort.

Sidor sparar dokument som .PAGES -fil men kan importera och exportera till Microsoft Words Office Open XML-format. Det kan också exportera ett dokument till PDF- och ePub-format. Applikationen ger över 60 högkvalitativa mallar och låter dig lägga till text, bilder, video, former, tabeller och diagram i ditt dokument.

Sidor är också tillgängliga för iOS-enheter, vilket gör att du kan arbeta på dina dokument från nästan var som helst när som helst. Och med iCloud kommer dina dokument att hållas uppdaterade över aktiverade enheter. Du kan också dela dokument med hjälp av en länk som ger OS X och Windows-användare tillgång till den senaste versionen med redigeringstillstånd via Sidor för iCloud-beta från www.icloud.com.

Under åren har Sidor blivit en finjusterad ordbehandlare för OS X-användare. Den levereras med ordbehandlingsfunktioner, ger en mängd olika professionella mallar och stöder det populära Office Open XML-formatet. Det erbjuder inte nästan samma mängd kraftfull ordbehandling som tillhandahålls av Microsoft Word, men om du behöver en billig textbehandlare som är utmärkt för att designa sidlayouter, är Apple Pages lösningen.

Uppdaterad: 25 september 2017

▶ Primär filtillägg

.pages – Pages Document

▶ Andra filtillägg används Apple Pages 6

Stödda filtyper
.DOC Microsoft Word Document
.TXT Plain Text File
.PDF Portable Document Format File
.CWK ClarisWorks Document
.JPG JPEG Image
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.RTF Rich Text Format File
.RTFD Rich Text Format Directory File
.PNG Portable Network Graphic
Ytterligare relaterade filformat