Hemsida : Filtillägg : .pages Fil

.pages Fil

Filtyp Pages Document

Utvecklare Apple
Kategori Textfiler
Format Zip

.PAGES alternativnummer

En PAGES-fil är ett dokument som skapats av Apple Pages, ett ordbehandlingsprogram och ett sidlayoutprogram. Det kan vara ett grundläggande textdokument eller en komplex flersidig broschyr. PAGES-filer kan innehålla text, bilder, tabeller, diagram och diagram och kan skapas från en tom sida eller byggd från en mall.

Mer information

PAGES-filen öppnas i Apples sidor 6

PAGES-filer lagras i .ZIP format och innehåller en .JPG fil och en valfri .PDF fil som ger en förhandsgranskning av dokumentet. Om du vill se innehållet i en PAGES-fil manuellt i Windows, använd följande anvisningar:

OBS! Sidor är en del av Apples iWork-paket, som även innehåller Keynote (för presentationer) och Numbers ( för kalkylblad).

Program som öppnas PAGES filer
Windows
Google Drive
Linux
Google Drive
Macintosh
Google Drive
Apple Pages
iOS
Apple Pages for iOS
WEB
Google Drive viewer
Zamzar
Apple iCloud

Öppna Pages-filer på smartphones och surfplattor

Om du inte har en iPhone / iPad kan du inte öppna Pages-filer på smartphones och surfplattor eftersom Android-enheter inte stöder detta filformat. 

Om du därför har en Android-smartphone eller surfplatta har du ingen möjlighet att öppna en Pages-fil förutom att konvertera filen till andra format som jag visar dig i nästa stycken. På iPhone / iPad kan du dock öppna filer med tillägget .pages genom att klicka på själva filen. Om du också vill göra ändringar måste du ladda ner Pages-applikationen, tillgänglig gratis via Apples officiella butik.

Starta App Store genom att klicka på dess ikon (bokstaven "A" på en blå bakgrund) och knacka på sökobjektet i den nedre menyn. Skriv sedan Sidor i sökfältet, tryck på Sök-knappen på enhetens tangentbord för att söka efter applikationen, leta reda på Sidor bland sökresultaten och tryck på knapparna Hämta och installera för att ladda ner och installera programmet. Du kan bli ombedd att verifiera din identitet via Touch ID, Face ID eller ange ditt Apple ID-lösenord.

Starta nu Pages genom att knacka på dess ikon (en vit penna på orange bakgrund) och klicka på Bläddra för att se tillgängliga sidfiler. Tryck på den du är intresserad av och gör ändringar i den, tryck sedan på Slutför för att spara och stänga filen.

Konvertera Pages-filer

Om du behöver visa en Pages-fil på Windows- eller Android-enheter och inte vill gå vilse i inspelningar kan du välja en mer drastisk lösning, konvertera Pages-filer till andra format.

För att konvertera en fil med .pages-tillägget till formatet DOC, PDF, ePub, etc., logga in på CloudConvert, en gratis online-omvandlare som låter dig arbeta med ett brett utbud av filer i olika format. Klicka på Välj filer på tjänstens huvudsida, välj Sidfilen på din dator och vänta tills den laddas upp. När filen har laddats upp, kommer orden att konvertera vad som helst till någonting högst upp att konvertera sidor till vad som helst.

Klicka nu på vad som helst och välj dokumentalternativet i det meny som visas och det format till vilket du vill konvertera filen och välj mellan DOC, DOCX, PDF, HTML och TXT. Klicka sedan på Starta omvandlingsknappen längst ner och vänta tills konverteringen är klar och klicka sedan på den gröna nedladdningsknappen för att ladda ner den nya filen till din dator. CloudConvert finns också i form av en app för iOS-enheter, men inte för Android. I det senare fallet är det användbart och fullt fungerande från webbläsaren.

Om du istället har en Mac kan du konvertera din Pages-fil till ett annat format utan att använda tredjepartsomvandlare. Med Pages kan du faktiskt exportera en fil i flera format, som PDF, DOC, RTF, ePub och TXT. Öppna sidfilen du vill konvertera och klicka på knappen Arkiv i menyraden längst upp på sidan, klicka sedan på Exportera från menyn som visas och välj ett av alternativen från PDF, Word (för att exportera i DOC-format) , Endast text (för att spara i TXT-format), RTF-format och ePub.

I det nyöppnade fönstret klickar du på Nästa-knappen, anger namnet du vill ge filen i fältet Spara som och anger mappen där du vill spara den med hjälp av rullgardinsmenyn bredvid rubriken Ligger i, klicka sedan på knappen Export och du är klar.

Om PAGES filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pages-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Pages Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, broder. Jag har läst färdigt ditt inlägg om filändelsen .pages. Även om jag är ny på att använda Apple-enheter var jag ännu inte övertygad om att använda alla dess program. För att vara ärlig brukade jag gilla mer Word än Microsoft Office. Och det var konstigt att använda Pages för första gången, för det första ser gränssnittet mycket renare ut. Så där försvann det första stora pluset för mig. Den del där du kom in för att hjälpa mig är när du beskrev hur användare kan arbeta med dessa på bärbara datorer eller iPad. Det är viktigt att veta att många människor inte kommer att se själva tillägget. Det var i alla fall mitt fall eftersom jag sparade flera .pages-filer och tillägget inte syntes. Tack för hjälpen!