Programvara : Apple : Apple Keynote

Apple Keynote

Version
7
Plattform
Licens Commercial

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Öppna '08 och '06 Keynote-presentationer och PPTX-formatet
  • Släpp in foton och video och sätt in övergångar av hög kvalitet
  • Ange data i streck, cirkel, scatter och kolumnscheman
  • Dela lösenordsskyddade presentationer via iCloud-länken

Apple Keynote är en OS X app som används för att skapa presentationer. Det är en av Apples tre produktivitetsprogram, tillsammans med sidor och nummer. Programmet är också tillgängligt för iOS och kan nås med en webbläsare på en Mac eller PC via iCloud.

Keynote stöder Keynote '08 och '06 presentationer och låter dig importera och exportera Office Open XML .PPTX format. Appen låter dig släppa in foton eller video, lägga till reflektioner och bildramar till bilder och sätt in övergångar av hög kvalitet till bilderna. Keynote tillåter dig att presentera data på olika sätt oavsett om det finns kolumner, scatter, bar, pie och bubbla diagram. Du kan också lägga till animering i diagrammen.

Med programmet kan du dela din presentation direkt från appen via Mail, Meddelanden, AirDrop, YouTube, Facebook, Foton, Dropbox och Gmail. Du kan också dela lösenordsskyddade presentationer via iCloud-länken och förhandsgranska delade presentationer på iOS- och Android-webbläsare.

Keynote är en app som är utformad för användare som vill presentera sina idéer och data för en publik. Appen ger dig en mängd kreativa verktyg och effekter samt stöd för PPTX-formatet. Keynote är en användbar applikation som tillåter OS X-användare som inte vill använda PowerPoint för Mac skapa engagerande presentationer.

Uppdaterad: 6 januari 2017

▶ Primär filtillägg

.key – Keynote Presentation

▶ Andra filtillägg används Apple Keynote 7

Stödda filtyper
.KEY-TEF Keynote iCloud Presentation
.KTH Keynote Theme
.IWA iWork Archive File
.PPS PowerPoint Slide Show
.CWK ClarisWorks Document
.JPG JPEG Image
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.PPT PowerPoint Presentation
.APXL Keynote Presentation Data File
Ytterligare relaterade filformat