Hemsida : Filtillägg : .da3 Fil

.da3 Fil

Filtyp AGT Game Data File

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format N/A

.DA3 alternativnummer

Fil hänvisad till av AGiliTy, en Äventyrsspelverktyg (AGT) tolk; innehåller krypterad spelinformation om accepterade substantiv för att skriva kommandon i spelet; refererad av AGT-spelet när spelaren navigerar genom historien.

Mer information

För att navigera genom interaktiva fiction-spel, som AGT-spel måste du skriva kommandon i spelet. Eftersom berättelsen handlar om att skriva, är verb och substantiv viktiga delar av spelet. Listan över användbara verifieringar förblir ofta samma från spel till spel. Men substantiv skiljer sig mycket från spel till spel. Substantiverna (oftast föremål) är interaktiva, du kan göra många olika handlingar med substantiv, till exempel bära, släpp, låsa upp, öppna och äta.

AGT-spel följs ofta med olika filer. Varje fil innehåller speldata, inklusive .TTL , .VOC och .INS files. På grund av det stora antalet filer som följer med AGT-spelet kan filerna konverteras till en enda .AGX fil med AGT2AGX-verktyget som följer med AGiliTy. Denna omvandling minskar störning, laddningstid och spelstorlek.

OBS! DA3-filer liknar .DA2 , .DA4 och .DA5 files. Dessa filer innehåller speldata som hänvisas till för olika aspekter av spelet.

Allmänning DA3 filnamn

[namnet på spelet] .da3 - DA3-filen är uppkallad efter spelet det skapades för.

Program som öppnas DA3 filer
Windows
AGiliTy
Macintosh
AGiliTy

Om DA3 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil da3-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen AGT Game Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.