Hemsida : Filtillägg : .da5 Fil

.da5 Fil

Filtyp AGT Game Data File

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format N/A

.DA5 alternativnummer

Speldatafil hänvisad av AGiliTy, ett program som tolkar Adventure Game Toolkit (AGT) -spel; innehåller meta-språk kommandon för spelet, vilket är villkorliga tester som hjälper spelet att avgöra om en handling som gjorts av spelaren är möjlig; kommer inte att existera om det inte finns några meta-språkkommandon i spelet.

Mer information

För att kunna navigera genom interaktiva fiction-spel, som AGT-spel måste du skriva kommandon i spelet. Berättelsen kommer att förändras beroende på vilka beslut du skriver.

Det finns flera filer som är förpackade med AGT-spel. Dessa filer innehåller speldata och innehåller .INS , .TTL och .VOC files. Eftersom det finns en stor mängd filer som följer med AGT-spelet, kan AGT2AGX-verktyget som följer med AGiliTy konvertera datafilerna till en enda .AGX -fil. Denna omvandling minskar störning, laddningstid och spelstorlek.

OBS! DA5-filen liknar filen .DA3 , .DA4 och .DA6 . Dessa filer innehåller speldata som hänvisas till för olika aspekter av spelet.

Allmänning DA5 filnamn

[namnet på spelet] .da5 - DA5-filen har samma namn som spelet det skapades för.

Program som öppnas DA5 filer
Windows
AGiliTy
Macintosh
AGiliTy

Om DA5 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil da5-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen AGT Game Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.