Hemsida : Filtillägg : .voc Fil

.voc Fil

Filtyp 1Creative Labs Audio File

Utvecklare Creative Labs
Kategori Audio Files
Format Binary

Vad är VOC file?

Ljudfilformat som används av Creative Labs hårdvara, till exempel SoundBlaster ljudkort; kan vara ljudklipp, ljudeffekter eller instrumentljud som också kallas röster; VOC-filer komprimeras för att minska filstorleken.

Program som öppnas VOC filer
Windows
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
SoX
AGiliTy
FairStars Soft Audio Converter
Voc2wav
Linux
VideoLAN VLC media player
SoX
Macintosh
Adobe Audition
VideoLAN VLC media player
Nullsoft Winamp
SoX
AGiliTy
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Filtyp 2RCA Voice Recorder File

Utvecklare RCA
Kategori Audio Files
Format N/A

.VOC alternativnummer 2

En VOC-fil är en ljudfil skapad av RCA Digital Voice Recorder, en enhet som används för att spela in intervjuer, möten och föreläsningar. Den innehåller ljud med en samplingsfrekvens på 8 kHz och komprimeras med en standard (5,6 kbps) eller hög (3,2 kbps) komprimeringsmetod.

Mer information

VOC-filer skapas när du spelar in ljud med RCA Digital Voice Recorder. När du har slutfört dina inspelningar kan du överföra de VOC-filer som innehåller ditt ljud genom att ansluta enheten till en dator via en USB-port. Du kan helt enkelt dra och släppa VOC-filerna till din dator.

Tyvärr är VOC-formatet inte brett stödjande, vilket innebär att det inte finns många program som kan spela VOC-filen. Dock kan Faasoft Video Converter och Faasoft Audio Converter öppna och spela VOC-filer. Dessa program kan också användas för att konvertera .VOC filer till mer populära format, till exempel .MP3 , .WAV och .M4A .

Program som öppnas VOC filer

Om VOC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil voc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen RCA Voice Recorder File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.