Hemsida : Filtillägg : .da6 Fil

.da6 Fil

Filtyp AGT Game Data File

Utvecklare N/A
Kategori Spelfiler
Format N/A

.DA6 alternativnummer

Fil refererad av AGiliTy, ett program som tolkar äventyrsspelverktyg (AGT) -spel; innehåller speldata refererad av AGT-spelet när spelaren navigerar genom historien.

Mer information

För att navigera genom interaktiva fiction-spel, som AGT-spel måste du skriva kommandon i spelet. Historien kommer att förändras beroende på vilka beslut du skriver.

Ålderspel packas ofta med ett antal filer som innehåller speldata, inklusive .VOC , .TTL och .INS files. På grund av det stora antalet filer som följer med AGT-spelet kan filerna konverteras till en enda .AGX fil med AGT2AGX-verktyget som följer med AGiliTy. Denna omvandling hjälper till att minska spelstorlek och laddningstid.

OBS! DA6-filer liknar .DA3 , .DA4 och .DA5 files, som innehåller speldata som hänvisas till för olika aspekter av spelet.

Allmänning DA6 filnamn

[namnet på spelet] .da6 - DA6 har samma namn som spelet det skapades för.

Program som öppnas DA6 filer
Windows
AGiliTy
Macintosh
AGiliTy

Om DA6 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil da6-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen AGT Game Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.