Hemsida : Filtillägg : .dash Fil

.dash Fil

Filtyp 1MPEG-DASH Video File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format N/A

Vad är DASH file?

Videofil skapad för högkvalitativ videouppspelning på webbplatser som YouTube och Netflix; innehåller HTTP-baserade segment av medieinnehåll, till exempel .MP4 filer, som kodas med olika bithastigheter för att hålla en video som spelas genom förändrade nätverksförhållanden.

Mer information

DASH (Dynamic Adaptive Streaming over HTTP) filer distribueras via DASH-protokollet. När klienter, som webbläsare, spelar upp det DASH-kodade innehållet, väljer de DASH-filsegmenten med lämplig bitrate för att undvika återbuffering och bås. De väljer bithastigheten baserat på nätverkets nuvarande prestanda, t ex hur bra dina enheter tar emot Internet.

RealPlayer Downloader spelar automatiskt DASH-filer som MP4-filer efter nedladdning. DASHEncoder är ett öppet program som används för att skapa innehåll i DASH-formatet.

OBS! Om du har en DASH-fil på datorn liknar den en .PART -fil eftersom den är ofullständig. Filen kan behöva kombineras med andra DASH-filer för att kunna spelas.

Program som öppnas DASH filer
Windows
RealNetworks RealPlayer Cloud
DASHEncoder
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
VideoLAN VLC 2.0 Twoflower
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Filtyp 2Dashlane Profile

Utvecklare Dashlane, Inc.
Kategori Backup filer
Format N/A

.DASH alternativnummer 2

Fil skapad av Dashlane, ett program som används för lösenordshantering, sparar konfidentiella data och gör säkra onlinebetalningar. innehåller användardata och annan information som användaren lagrar säkert i Dashlane.

Mer information

DASH-filer skapas automatiskt av själva Dashlane-programmet. De kan också exporteras manuellt av användaren för säkerhetskopiering.

I Windows kan DASH-filer hittas i följande katalog:

C: Användare \ användarnamn \ AppData \ Dashlane \ profiler

I Mac OS X kan DASH-filer nås i katalogen:

~ / Bibliotek / Programstöd / Dashlane / profiler

OBS: Sedan OS X 10.7 Lion, den här mappen är dold som standard.

Program som öppnas DASH filer
Android
Dashlane

Om DASH filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dash-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Dashlane Profile, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.