Hemsida : Filtillägg : .dsc Fil

.dsc Fil

Filtyp 1Kingsoft Design Science Equation File

Utvecklare Kingsoft
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

Vad är DSC file?

En DSC-fil är en inställningsfil som används av WPS Office (tidigare känd som Kingsoft Office), en kontorspaket som innehåller Writer, kalkylblad och presentationsprogram. Den lagrar inställningarna för Design Science Equation Editor, som inkluderar fönsterstorlek, gränssnittsstil och zoomförstoring.

Mer information

DSC-filen refereras av ekvationsredigeraren som finns tillgänglig i Writer, Spreadsheets och Presentation-programmets band. Det gör att redigeraren kan öppnas igen av användarna och återuppta samma inställningar, som zoomförstoringen av fönstret och storleken på det fönster som det var inställt på när det tidigare öppnades.

Program som öppnas DSC filer
Windows
Kingsoft WPS Office

Filtyp 2Text Description File

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format Text

.DSC alternativnummer 2

Enkel textfil som används av olika program för att lagra beskrivningsinformation; kan beskriva en tillhörande programvara som en readme-fil; kan också innehålla dataparametrar eller andra typer av vanlig textinformation.

Program som öppnas DSC filer
Macintosh
Apple TextEdit

Filtyp 3Nikon Disk Identification File

Utvecklare Nikon
Kategori Diverse filer
Format N/A

.DSC alternativnummer 3

Innehåller information om bilder som tagits med en Nikon digitalkamera (t.ex. en CoolPix-kamera); sparas på minneskortet tillsammans med bildfilerna; Vanligen bara några få kilobytes eftersom den inte innehåller någon bilddata.

Mer information

DSC-filer kan vara dolda på kortet eftersom de refereras av Nikons digitala kameraprogramvara och inte menas att de öppnas manuellt.

OBS! Många digitalkameror sparar foton med filnamn som börjar med " DSC ", men dessa bildfiler har vanligtvis en .JPG -tillägg.

Program som öppnas DSC filer
Macintosh
Nikon ViewNX

Filtyp 4Debian Source Control File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format Text

.DSC alternativnummer 4

Källfil skapad för Debian, ett gratis operativsystem; innehåller data som beskriver de andra filerna i källkodspaketet; formaterad som en enda paragraf som består av en serie fält.

Mer information

DSC-filen produceras av dpkg-källverktyget när källarkivet är byggt och bygger på övriga filer i källkodspaketet. När den packas upp, hänvisas DSC-filen till de andra filerna och katalogerna i källkodspaketet.

DSC-filen är en del av Debian-källkodspaketet tillsammans med en uppströms tarbollfil med .TAR.GZ -tillägget och Alla andra filer som skapats för Debian-paketet. Ett källpaket skapas med dpkg-build-paketet.

Program som öppnas DSC filer

Filtyp 5Celestia Deep Space Catalog File

Utvecklare Celestia Development Team
Kategori Data filer
Format Text

.DSC alternativnummer 5

Datafil som används av Celestia, en fri applikation som används för att simulera 3D-visualiseringar av universum; sparar information om djupa utrymmeenheter, som nebulor och galaxer; tillhandahåller plats och ritning information till programmet.

Program som öppnas DSC filer
Windows
Celestia
Linux
Celestia
Macintosh
Celestia

Om DSC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil dsc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Celestia Deep Space Catalog File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag läste din beskrivning av .dsc filändelsen. Eftersom sidan var lång trodde jag att det skulle vara svårt att förstå. Snarare blev jag förvånad över att se att samma tre bokstäver utgör ett tillägg för fem möjliga associationer. Hur är det möjligt? Jag läste dock den sista typen som var relaterad till Celestia. Att spendera tid i 3D-visualiseringsprogram är väldigt roligt för mig. Ett av mina mål är att skapa något liknande för ett VR-system. Tack ändå för att du låter mig veta hur ett av mina favoritprogram fungerar. Att få lite information om hur djuphavsentiteterna sparas och lokaliseras är superdope. Jag antar att de använder metadata för det. Och genomförandet av ritningar verkar ganska imponerande. Tack igen!