Programvara : Kingsoft : Kingsoft WPS Office

Kingsoft WPS Office

Version
2016
Plattform
Licens Freeware

Programvaruöversikt

Huvudfunktioner

  • Stödjer populära Microsoft Office-filformat
  • Ger dokument, presentationer och kalkylarkredigeringsfunktioner
  • Tillåter omvandling av PDF-filer till DOC / DOCX-filer

Kingsoft WPS Office är en kontorsupport som används för att skapa och redigera dokument, kalkylblad och presentationer. Office-paketet består av tre produktivitetsapplikationer:

Dessa program, som installeras separat, liknar Word, PowerPoint och Excel-programmen som tillhandahålls i Microsoft Office.

Writer är WPS Officeens ordbehandlare som stöder olika dokument som .WPS , .WPT , .DOCX , .DOC , .DOTX och .RTF dokument. Du kan skapa dokument från början eller välja från en av sina många mallar. Writer har rich textredigering och dokumentformateringsfunktioner och levereras med flera verktyg, inklusive stavningskontroll, ordräkning, synonymordlista och tillägg. Writer stöder också .PDF -filer, så att du kan dela upp och sammanfoga dem eller konvertera dem till DOC eller DOCX-filer.

Presentation är WPS Offices ansökan om att skapa presentationer. Den stöder .DPS , .DPT , .PPT och .PPTX filer och låter dig skapa en presentation från början eller från en av presentationsmallar. Du kan designa en bild genom att använda teman, välja teckensnitt och färger och infoga bilder, video, ljud, diagram, tabeller, ekvationer och former. Du kan också lägga till övergångar, skriva högtalaranteckningar och repetera glidtidpunkter för att presentera dem.

Kalkylark är WPS Office-program för att arbeta med kalkylblad som stöder .ET , .ETT , .XLS , .XLSX och .CSV filer. Applikationen levereras med flera fakturor, spårare, budget, kalender, affärer och finans kalkylarkmallar för att ge dig en hoppa start. Du kan infoga olika diagram, former, symboler, ekvationer och tabeller. Spreadsheets gör det också möjligt att lägga in en mängd olika ekonomiska, logiska, datum och tid, uppslag och referens, matte och trig och textfunktioner.

WPS Office finns gratis, men kan köpas som premium eller affärsversion med fler funktioner. Den är också tillgänglig som app för Android-enheter. Sviten är ett kvalitetsalternativ till Microsoft Office som stöder populära Office XML-format och ger ett gränssnitt som liknar Office. Dessutom är Kingsoft WPS Office tillgängligt gratis, vilket är sällsynt för den funktionalitet som den ger och gör det till ett bra alternativ för Windows-användare som vill skapa, visa, redigera och spara populära kontorsformat.

Uppdaterad: 13 oktober 2016

▶ Primär filtillägg

.wps – Kingsoft Writer Document

▶ Andra filtillägg används Kingsoft WPS Office 2016

Stödda filtyper
.DPS Kingsoft Presentation File
.ETT Kingsoft Spreadsheets Template
.WPT Kingsoft Writer Template
.XLSX Microsoft Excel Open XML Spreadsheet
.DOC Microsoft Word Document
.ET Kingsoft Spreadsheets File
.KUIP Kingsoft Office Personalization File
.CSV Comma Separated Values File
.PPTX PowerPoint Open XML Presentation
.DOCX Microsoft Word Open XML Document
.PPT PowerPoint Presentation
.RTF Rich Text Format File
.DPT Kingsoft Presentation Template
.XLS Excel Spreadsheet
Ytterligare relaterade filformat
.STR Kingsoft Strings File
.DSC Kingsoft Design Science Equation File