Hemsida : Filtillägg : .fan Fil

.fan Fil

Filtyp 1Form•Z Animation File

Utvecklare AutoDesSys
Kategori CAD-filer
Format Binary

Vad är FAN file?

Tredimensionell modellanimering skapad av form • Z, ett 3D-modelleringsprogram; lagrar en tidslinje med en serie ramar och visningsperspektiv; brukade lagra virtuella genomgångar och demonstrationer för byggprojekt, byggnadskonstruktion och andra demonstrationer.

Mer information

FAN-filer kan exporteras till .AVI och .MOV videoformat för delning med slutanvändare.

Program som öppnas FAN filer
Windows
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Filtyp 2Finale Font Annotation File

Utvecklare MakeMusic
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.FAN alternativnummer 2

Fil skapad av Finale, ett program för musik noter; innehåller kärndata refererad av Finale för att visa specifikt avstånd för tecken i musikfonter.

Mer information

I Finale har varje musikfont en FAN-fil. FAN-filer som finns i mappen Font Annotation laddas automatiskt när du börjar Finale.

På en Mac kan du hitta dina FAN-filer genom att högerklicka på Final-appen i Finder-fönstret, välj Visa paketinnehåll → Innehåll → Resurser → Skrivarannonsering. Alla FAN-filerna finns i mappen Font Annotation.

Program som öppnas FAN filer
Windows
MakeMusic Finale
Macintosh
MakeMusic Finale

Om FAN filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil fan-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Finale Font Annotation File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.