Hemsida : Filtillägg : .bpm Fil

.bpm Fil

Filtyp 1Trados AutoSuggest Dictionary File

Utvecklare SDL
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är BPM file?

Fil som används av SDL Trados översättningsprogramvara; sparar en ordlista med ord och fraser som extraheras från en översättningsminnesfil ( .SLDTM ) eller .TMX file; tillhandahåller innehåll för SDL Trados AutoSuggest-funktion när du skriver översättningar.

Mer information

Du kan lägga till AutoSuggest-ordböcker i ditt befintliga projekt i Trados genom att välja Projekt → Projektinställningar → Språkpar → AutoSuggest-ordböcker.

Program som öppnas BPM filer

Filtyp 2Bizagi Process Modeler

Utvecklare Bizagi
Kategori CAD-filer
Format N/A

.BPM alternativnummer 2

Fil skapad av Bizagi Process Modeler, en affärsprocessmodellering och dokumentationsansökan; innehåller processer som består av diagramformer, bilder, pilkontakter mm kallad en modell och kan innehålla ett eller flera diagram.

Mer information

Den här filen skapas genom att välja Arkiv och Spara som. BPM-förlängningen är standard "Spara som typ". Du kan också skapa en BPM-fil genom att klicka på diskikonen på verktygsfältet.

OBS! Den andra typen av Bizagi Process Modeler är .BPMC .

Program som öppnas BPM filer

Filtyp 3PowerDesigner Business Process Model

Utvecklare Sybase
Kategori Backup filer
Format N/A

.BPM alternativnummer 3

Affärsmodell skapad med PowerDesigner, ett företagsdatamodelleringsverktyg; beskriver de interna uppgifterna och processerna i ett företag och hur kunderna kan interagera med verksamheten.

Mer information

En affärsprocessmodell är en konceptuell modell som beskriver affärslogiken från en affärspartners synvinkel. Den innehåller ett diagram som visuellt visar interaktionerna mellan processer från olika utgångspunkter till olika slutpunkter.

Program som öppnas BPM filer
Windows
Sybase PowerDesigner

Om BPM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil bpm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PowerDesigner Business Process Model, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.