Hemsida : Filtillägg : .info Fil

.info Fil

Filtyp 1Texinfo Document

Utvecklare The GNU Project
Kategori Diverse filer
Format N/A

Vad är INFO file?

En INFO-fil är ett formaterat informationsdokument som skapats av Texinfo, ett GNU Project-hjälpdokumentgenereringsverktyg. Den lagrar dokumentation i ett bokformat med kapitel, avsnitt och underavsnitt och kan innehålla upp till fyra lager djup.

Mer information

INFO-dokument används för att lagra programvaruhandböcker och tekniska böcker. De kan ses med en Info-tittare, till exempel Texinfos informationsläsare eller GNU Emacs.

Program som öppnas INFO filer
Windows
GNU Emacs
Linux
GNU Emacs
GNU Texinfo
Macintosh
GNU Emacs

Filtyp 2Minecraft Forge Information File

Utvecklare Forge Development
Kategori Spelfiler
Format Text

.INFO alternativnummer 2

En INFO-fil är en datafil som används av Minecraft Forge, ett verktyg som gör det möjligt för användare att installera Minecraft mods. Den innehåller vanlig textinformation i JSON-format som beskriver en eller flera mods och deras egenskaper.

Mer information

OBS: Filen lagras i ett .JAR eller .ZIP arkiv som kan släppas ut av program som 7-Zip och WinRAR. Eftersom INFO-filen innehåller vanlig text kan den redigeras av någon textredigerare.

Allmänning INFO filnamn

mcmod.info - Ett vanligt namn för INFO som beskriver en eller flera mods.

Program som öppnas INFO filer

Filtyp 3Generic Information File

Utvecklare N/A
Kategori Diverse filer
Format Text

.INFO alternativnummer 3

En INFO-fil är en generisk textinformationsfil som kan ingå i olika program eller nedladdningar av filer. Den innehåller oformaterad vanlig text som beskriver innehållet i programvaran eller nedladdningen.  INFO-filer används ofta för att dokumentera versionsinformation, upphovsrätt och upphovsrättsinformation.

Mer information

Eftersom INFO-filer sparas i ett textformat kan du använda en enkel textredigerare för att öppna en INFO-fil. Microsoft Anteckningsblock eller WordPad kan användas i Windows, Apple TextEdit kan användas i macOS, och gedit kan användas i Linux.

Program som öppnas INFO filer
Windows
GNU Emacs
Microsoft Notepad
Microsoft WordPad
Notepad++
SoftMaker Office
Linux
GNU Emacs
gedit
SoftMaker Office
Macintosh
MacroMates TextMate
GNU Emacs
Apple TextEdit
Bare Bones TextWrangler

Filtyp 4ZoomBrowser Image Index File

Utvecklare Canon
Kategori Raster bildfiler
Format N/A

.INFO alternativnummer 4

Lagrar information om bilder som sparats i ett Zoom Browser-fotoalbum; innehåller miniatyrbildsdata, vilket möjliggör snabb bläddring av bilder i albumet. skapades när en eller flera bildfiler öppnas av ZoomBrowser.

Mer information

ZoomBrowser-indexfilen heter vanligtvis "Zbthumbnail.info" och sparas i samma katalog som de bilder den motsvarar. Filen Zbthumbnail.info är vanligtvis dold men kan visas i din albummapp beroende på datorns filvisningsinställningar.

Program som öppnas INFO filer

Filtyp 5Drupal Module Information File

Utvecklare Drupal
Kategori Pluginfiler
Format Text

.INFO alternativnummer 5

Fil som används av Drupal, ett webbplatshanteringssystem; lagrar information om en Drupal-modul ( .MODULE file), vilket är ett plugin som lägger till funktioner i bas Drupal-installationen; innehåller modulnamnet, beskrivningen, den centrala Drupal-versionen som stöds av modulen och eventuella beroenden som krävs av modulen.

Mer information

En INFO-fil med samma filnamn prefix krävs för att Drupal ska kunna känna igen modulen. Till exempel mymodule.module och mymodule.info är giltiga namn. Båda filerna ska installeras i följande katalog, där min webbplats är din webbplats (som också kan vara hela katalogen):

webbplatser / mysite / modules /

Program som öppnas INFO filer
Linux
Drupal

Om INFO filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil info-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Drupal Module Information File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag var nyfiken på .info-filen eftersom vissa programvaror innehåller den när de laddar ner dem. Ditt inlägg om den var riktigt bra! Det hjälpte mig att lösa min fråga och jag kunde lära mig något nytt också! Finns det någon skillnad mellan .info filer och vanliga .txt-filer? Jag menar, eftersom de båda är enkla textformat undrar jag om det inte skulle vara enklare att bara använda ett av dem. Det var lätt att hitta några av dessa filer på min dator och jag kunde enkelt öppna dem med TextEdit. Att läsa om de andra användningsområdena var underhållande. Det är intressant att se hur det kan användas av Minecraft för att möjliggöra mods eller av förvaltningsprogram för att lagra information. Vilket mångsidigt tillägg! Jag undrar dock om det har några andra typer av användningsområden. Tack