Hemsida : Filtillägg : .idx Fil

.idx Fil

Filtyp 1Movie Subtitle File

Utvecklare N/A
Kategori Diverse filer
Format N/A

Vad är IDX file?

En IDX-fil är en datafil som används av olika DVD-uppspelningsprogram för att visa undertexter. Den innehåller texttexten samt cue-poäng för när varje textning ska visas under filmens tidslinje. IDX-filer sparas med en motsvarande videofil, t.ex. en .AVI eller .MKV -fil.

Mer information

IDX-filer liknar .SUB files, som också används för att lagra textning för videor. En IDX-fil åtföljs typiskt av en SUB-fil och videofilen. De kommer också alla att ha samma filnamn.

Program som öppnas IDX filer
Windows
MPlayer
URUWorks Subtitle Workshop
DVDSubEdit
CyberLink Media Suite
Linux
MPlayer
SMPlayer
Android
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
MPlayer

Filtyp 2Navigation POI File

Utvecklare VDO Dayton
Kategori Data filer
Format N/A

.IDX alternativnummer 2

Innehåller intressanta platser (POI) för en VDO Dayton GPS bärbar navigationsenhet (PND); innehåller en rubrik och en uppsättning intressepunkter varje POI består av ett 3 byteindex, sedan 8 byte för koordinaterna och 46 byte för namn och typ.

Mer information

IDX-filer kan överföras till VDO Dayton PNDs via USB.

Program som öppnas IDX filer
Windows
Transfer to a VDO Dayton device

Filtyp 3Index File

Utvecklare N/A
Kategori Systemfiler
Format N/A

.IDX alternativnummer 3

Lagrar ett index över filer som används av olika program; Används av sökfunktioner för att påskynda sökningar; En gång en hårddisk, en katalog över filer eller databas indexeras, data kan sökas och sorteras mer effektivt.

Mer information

Används av Microsoft FoxPro, Corel QuickFinder, ESRI ArcView, ICQ och andra program.

Program som öppnas IDX filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
dBase
ICQ

Filtyp 4HMI Historical Log Index File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

.IDX alternativnummer 4

Index för loggfiler som skapats av InTouch Human-Machine Interface (HMI) eller ReportBuilder med ODBC Connector Pack för InTouch; används för att köra rapporter från samlade data

Program som öppnas IDX filer
Windows
Wonderware InTouch
WorkSmart Automation ReportBuilder

Filtyp 5Outlook Express Mailbox Index File

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format N/A

.IDX alternativnummer 5

Lagrar ett index med e-postmeddelanden som är lagrade i en Outlook Express-brevlåda ( .MBX file); bör placeras i samma mapp som postlådans filer; krävs för att importera gamla Outlook Express-brevlådor till Outlook Express 5 eller senare.

Program som öppnas IDX filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express

Om IDX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil idx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Outlook Express Mailbox Index File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag. Tack för den exakta förklaringen av .idx-filtillägget. Jag har laddat ner en hel del filmer på nätet, men jag vill lära mig hur man extraherar undertexter från DVD-skivor. Efter att ha läst din artikel var detta precis vad jag letade efter. Jag har aldrig tidigare hört talas om indexfiler för undertexter. Hur ser inställningarna i vanlig text ut? Jag har alltid velat upptäcka mer om hur de skrivs och hur tidsstämplar används. Delen där du beskriver hur man använder VobSub var till stor hjälp. Jag ville först få en uppfattning om hur det ser ut, bilden är ett stort plus. Om jag konverterade IDX-undertexter till SRT-formatet, ändras då vissa inställningar? Jag har använt VLC tidigare så, kan man dra IDX-filen in i filmen också? Tack!