Hemsida : Filtillägg : .ita Fil

.ita Fil

Filtyp 1IconTweaker Theme Archive

Utvecklare Joost Verburg
Kategori Komprimerade filer
Format Zip

Vad är ITA file?

Tema arkiv skapat av IconTweaker, ett gratis program som används för att ändra Windows-ikoner; innehåller en .ITT temafil och en enda .ICL fil eller flera .ICO filer; lagras i ett komprimerat .ZIP filformat.

Mer information

ITA-filer komprimeras för att överföra teman snabbare via Internet eller e-post. För att öppna en ITA-fil manuellt, byt namn på ".ita" -tillägget till ".zip" och dekomprimera det med något Zip-dekomprimeringsverktyg.

OBS! IkonTweaker-skaparna upphörde utvecklingen efter Windows XP-utgåvan.

Program som öppnas ITA filer
Windows
IconTweaker

Filtyp 2VTech InnoTab Application File

Utvecklare VTech
Kategori Executable Files
Format Binary

.ITA alternativnummer 2

Fil som används av VTech InnoTab lärande tabletter för barn; sparar en applikation som körs på enheten, liknande hur en .APK fil körs på en Android-enhet. används för att lagra pedagogiska spel och undervisningsverktyg.

Mer information

ITA-filer kan laddas ner och kopieras till enhetens SD-kort med hjälp av VTech Learning Lodge Navigator-programvaran som ingår i InnoTab-enheten. Senare InnoTab-enheter inkluderar Wi-Fi-stöd och kan ladda ner ITA-filer direkt till enheten.

Program som öppnas ITA filer

Om ITA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ita-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen VTech InnoTab Application File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.