Hemsida : Filtillägg : .lst Fil

.lst Fil

Filtyp 1Data List

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format Text

Vad är LST file?

En fil med en .lst-förlängning är sannolikt en textfil som innehåller en lista över data. LST-filer används av många olika program, inklusive Microsoft Visual Studio och olika textredigerare.

Mer information

En typisk LST-fil innehåller en lista med information, åtskilda av rader. Exempel är en lista över filer som ska installeras av en programvaruinstallatör, data som exporteras från ett kalkylblad eller databasdata dumpade från ett annat program.

Eftersom LST-filer sparas i ett vanligt textformat kan de ses och redigeras med en grundläggande textredigerare. I sällsynta fall kan en LST-fil sparas i ett binärt format, vilket inte kommer att visa igenkännbar information i en textredigerare. Om så är fallet måste du öppna filen med det program som ursprungligen skapade det.

Program som öppnas LST filer
Windows
Microsoft WordPad
Notepad++
SoftMaker Office
Linux
gedit
Beaver
Leafpad
GNU Nano
SoftMaker Office
Macintosh
Apple TextEdit
Bare Bones TextWrangler

Filtyp 2Now Contact List Template

Utvecklare Now Software
Kategori Sidlayout-filer
Format N/A

.LST alternativnummer 2

Lista mall skapad av Nu Contact, en daglig verksamhet och kontaktinformation arrangör; innehåller en mallutskriftslayout för en lista; Förinstallerade alternativ är "By Company", "By Listing" och "By Name."

Mer information

För att lägga till eller redigera LST-mallarna, välj rullgardinsmenyn "Lista Layouts" och välj Definiera layout ..., gör dina ändringar och klicka på OK när du är klar.

Välj den mall du vill skriva ut från, välj Arkiv → Skriv ut mallar ... välj din mall från rullgardinsmenyn "Malltyp" och klicka på OK.

Program som öppnas LST filer
Macintosh
Now Contact

Filtyp 3FoxPro Documenting Wizard List

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format N/A

.LST alternativnummer 3

Rapport genererad av FoxPro Documenting Wizard; "Xref.lst" listar alla användardefinierade symboler, "Files.lst" listar alla filer i projektet, "project.lst" sätter all formaterad kod i en enda fil, "Tree.lst" visar proceduren som kallar träd

Program som öppnas LST filer

Filtyp 4GRUB Boot List File

Utvecklare The GNU Project
Kategori Systemfiler
Format Text

.LST alternativnummer 4

Systemfil som används av GRUB (GRand Unified Bootloader), en startpaket med flera startar som används för att köra flera operativsystem på samma dator; sparat som filnamn menu.lst och innehåller menyalternativ för att visa skärmmenyn för startlastare vid systemstart.

Mer information

LST-filer anger egenskaper som operativsystemnamn och hårddiskpartition för operativsystemet. De kan också ange standard operativsystem och en timeout som väljer standard om ingen ingång anges.

Ett exempel på en GRUB-meny.lst-fil skulle vara: timeout 10 titeln Fatdog64 kernel / boot / vmlinuz initrd / boot / initrd boot

En förlängning som används av Linux-operativsystemet Tiny Core måste listas i en LST-fil, med endast en tillägg per rad.

Standardplatsen för menyn.lst-filen är / boot / grub /.

Program som öppnas LST filer
Linux
gedit
Leafpad
GNU Nano
GNU GRUB

Filtyp 5LightScribe Label Template

Utvecklare Hewlett-Packard
Kategori Data filer
Format N/A

.LST alternativnummer 5

Skivlabelmall som används av LightScribe Mall Labeler, ett skivlabel skapande program; innehåller en etikettdesign som fungerar som utgångspunkt för att skapa anpassade mönster; Den slutliga etikettdesignen kan brännas upp i toppen av en CD eller DVD med en LightScribe optisk enhet.

Mer information

Standard LightScribe-etikettdesign sparas med en .LSL -tillägg.

Program som öppnas LST filer
Windows
HP LightScribe Template Labeler

Om LST filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil lst-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen LightScribe Label Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag skulle aldrig ha trott att det fanns ett särskilt filformat för att skapa listor. Tack så mycket för informationen! Jag försökte skapa en enkel .lst-fil och öppna den med TextEdit. Den fungerar på samma sätt som andra textformat men objekten är bara separerade med rader. När jag läser om andra användningsområden i olika program undrar jag om det finns skillnader mellan vad som finns i koden för varje .lst-fil. Den i särklass mest intressanta är den som används av Now Contact för att organisera kontakter och dagliga aktiviteter. Hur som helst, tack så mycket för allt.