Hemsida : Filtillägg : .mar Fil

.mar Fil

Filtyp 1Mozilla Archive

Utvecklare Mozilla
Kategori Diverse filer
Format Binary

Vad är MAR file?

Programuppdateringsfil som används av Mozilla-program som Firefox, Thunderbird och SeaMonkey; innehåller filer som uppdaterar programmet till en ny version; drivs av Mozilla uppdateringsprogrammet (update.exe i Windows), som ingår i Mozilla-programvaruinstallationerna; lagras i ett anpassat filformat, men Mozilla har gjort specifikationen offentligt tillgänglig.

Mer information

Mozilla-program laddar automatiskt ner och kör MAR-filer, så den vanliga användaren kommer aldrig manuellt att öppna en MAR-fil. MAR-filer kan dock användas för att manuellt uppdatera ett Mozilla-program utan att öppna det, vilket kan vara användbart för systemadministratörer.

Mozilla utvecklingsteam genererar nattliga byggnader för sina programvaruprodukter som innehåller ett MAR-uppdateringspaket. Användare kan därför använda programuppdateringar med den senaste versionen varje dag.

OBS! MAR-filer som skapats av Mozilla-teamet använder filnamnskonventionen [program] - [version] .complete.mar och [program] [version] .parial.mar för fullständiga och delvisa programuppdateringar.

Program som öppnas MAR filer
Windows
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Mozilla SeaMonkey

Filtyp 2Microsoft Access Report

Utvecklare Microsoft
Kategori Database Files
Format N/A

.MAR alternativnummer 2

Genvägsfil skapad av Microsoft Access, ett relationsdatabasprogram för skrivbordsdatorn; innehåller en länk till en rapport i en Access-databas kan skapas genom att dra ett rapportobjekt till skrivbordet och kan öppnas genom att dubbelklicka på filen.

Program som öppnas MAR filer
Windows
Microsoft Access

Filtyp 3Mariner Calc Spreadsheet

Utvecklare Mariner Software
Kategori Kalkylarkfiler
Format Binary

.MAR alternativnummer 3

Kalkylblad skapat med Mariner Calc, en lätt regnearksapplikation för Mac OS X; innehåller data som är organiserade i rader och kolumner; stöder funktioner, diagram, namngivna områden, sortering och automatisk summering.

Mer information

MAR-filer sparas i ett proprietärt format som endast kan öppnas med Mariner Calc.

Program som öppnas MAR filer

Om MAR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mar-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Mariner Calc Spreadsheet, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.