Hemsida : Filtillägg : .mxml Fil

.mxml Fil

Filtyp Flex MXML Component

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Utvecklarfiler
Format Text

.MXML alternativnummer

Komponent som används av en Adobe Flex-applikation; skrivet i MXML-märkningsspråket, vilket liknar XML men utvecklades av Macromedia; används för att lägga ut användargränssnittskomponenter i applikationen.

Mer information

De flesta Flex-program innehåller flera MXML- och ActionScript-filer ( .AS ).

Program som öppnas MXML filer
Windows
gVim
Microsoft Notepad
Notepad++
FlashDevelop
Adobe Flash Builder
Linux
Vim
Macintosh
Apple TextEdit
Adobe Flash Builder

Om MXML filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mxml-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Flex MXML Component, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Min lärare lärde oss nyligen om hur man skapar ett användargränssnitt för program. Jag ville lära mig andra filformat som hade samma mål men som var bättre. Din artikel om filtillägget .mxml var precis vad jag behövde. Personligen älskar jag att arbeta mer i markupspråk och det bästa är att jag är bekant med MXML. Vet du vilka av de program som nämns som är bäst? Jag tycker att det är bra att visa upp vilka som är gratis och vilka som är betalda. Detta kommer att hjälpa mig att bestämma mig eftersom jag vill få ut det mesta av dem. Det enda tråkiga är att Adobe-programmet är nedlagt. Av de återstående programmen, vilket fungerar på liknande sätt? Fortsätt med det goda arbetet!