Hemsida : Filtillägg : .mid Fil

.mid Fil

Filtyp 1MIDI File

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format Binary

Vad är MID file?

En MID-fil är en standard MIDI-fil (Musical Instrument Digital Interface) som används av musikförfattande och mixprogram samt MIDI-hårdvaruenheter. Den innehåller musikdata, till exempel vilka toner som spelas, när de spelas, hur länge varje anteckning hålls och hur högt varje ton spelas.

Mer information

MID-filer används för att koda MIDI-data i ett standardformat som är driftskompatibelt mellan olika typer av program och hårdvaruenheter. De kan också innehålla styrdata för en enhet. Till exempel kan en MID-fil användas för att byta instrument på en MIDI-hårdvarubutik eller modifiera hållpedalinformation.

MID-filer innehåller attribut av musikdata i stället för musikdata själv. De kan spelas upp med hjälp av mjukvaruinstrument som tolkar dessa data.

Program som öppnas MID filer
Windows
Cakewalk SONAR
Avid Pro Tools
Microsoft Windows Media Player
Adobe Dreamweaver
ACD Systems ACDSee
CyberLink PowerDVD
FMJ-Software Awave Studio
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center
NCH Switch
MakeMusic Finale
Image-Line FL Studio
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant
TuxGuitar
Linux
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant
TuxGuitar
KMid
TiMidity++
Macintosh
Avid Pro Tools
Apple Logic Pro
Adobe Dreamweaver
Nullsoft Winamp
JRiver Media Center
NCH Switch
NCH WavePad
MakeMusic Finale
Microsoft PowerPoint for Mac
Image-Line FL Studio
Myriad Melody Assistant
Myriad Harmony Assistant
TuxGuitar

Filtyp 2MapInfo Data File

Utvecklare Pitney Bowes Software
Kategori GIS Files
Format Binary

.MID alternativnummer 2

GIS-datafil skapad av MapInfo, en geografisk dataanalys och visualiseringsprogramvara; sparar rumslig data för en motsvarande .MIF (MapInfo Interchange Format) -fil; används för att lagra större dataset som inte anges i MIF-filen.

Program som öppnas MID filer
Windows
GDAL
Pitney Bowes MapInfo
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Om MID filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil mid-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MapInfo Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där. Vad är det? Tack för beskrivningen av .mid filändelsen. Det är galet att se att de är relaterade till MIDI-programvara också lol. Däremot läste jag om filtyp 3, som är relaterad till datafilen för gitarrrytmer. Om någon hade berättat för mig att både Rock Band och Guitar Hero använde samma filtyp för gitarrrytmer hade jag inte trott på dem. Det finns någon form av rivalitet mellan dessa spel, så det är galet att tro att de återanvänder den här typen av tillgångar. Jag gissar att den är lätt att använda på grund av MIDI-data som hjälper till att markera händelser. Att ta reda på hur alla dessa videospel fungerar är fantastiskt. Det är mycket arbete som läggs ner på dem. Tack för listan. Ni är bäst!