Hemsida : Filtillägg : .sldasm Fil

.sldasm Fil

Filtyp SolidWorks Assembly File

Utvecklare Dassault Systemes
Kategori CAD-filer
Format Binary

.SLDASM alternativnummer

En SLDASM-fil är en tredimensionell enhet som skapats med SolidWorks CAD-programvara. Det innehåller vanligtvis flera SolidWorks-delar ( .SLDPRT ) -filer som är organiserade i en enda enhet.

Mer information

SLDASM-filer kan också ses med Adobe Acrobat 3D eller Acrobat Pro 9 eller senare.

Program som öppnas SLDASM filer
Windows
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360
Autodesk Inventor
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks eDrawings Viewer
Dassault Systemes SolidWorks
Autodesk Fusion 360

Om SLDASM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sldasm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SolidWorks Assembly File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Efter att ha läst om part files blev jag nyfiken på de andra tilläggsfilerna i Solidworks och här är jag! Tack för din förklaring av .sldasm-filer och deras användning för att skapa tredimensionella modeller. Jag försökte importera olika .sldprt-filer med Solidworks och sparade dem som detta tillägg. Senare blev jag glatt överraskad över att jag kunde visualisera dem med vanliga program som Adobe Acrobat DC eller Autodesk Fusion 360. Detta fungerade också för alla delar. Finns det en gräns för hur många delar som kan sättas samman med hjälp av den här typen av format? Hälsningar och tack igen för den fantastiska förklaringen.