Hemsida : Filtillägg : .ozt Fil

.ozt Fil

Filtyp MU Online Image File

Utvecklare Webzen
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.OZT alternativnummer

Bildfil skapad för MU Online, ett massivt multiplayer rollspel på nätet. innehåller en grafisk referens i gameplay som används för teckenuppträdanden, texturer, gränssnitt mm

Mer information

OZT-filen måste konverteras till en .JPG , .BMP , .TGA eller annan redigerbar bildfil för att kunna ändras av en bildredigerare och sedan konverteras tillbaka till en OZT-fil. OZT-filen kan konverteras med hjälp av MU Online Image Converter.

OBS! Andra liknande bildfiler som används av MU Online är .OZJ och .OZB .

Program som öppnas OZT filer

Om OZT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ozt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen MU Online Image File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag, kamrat. Anledningen till att jag skriver detta är för att tacka dig för beskrivningen av .ozt filändelsen. Jag har länge velat få tag på MU Online. Efter att ha sparat lite pengar hade jag äntligen råd med en egen dator och jag har börjat spela sedan dess. En av mina viktigaste frågor var hur grafiken inne i spelet sparas. Tanken är att förhoppningsvis en dag utveckla något liknande med min grupp vänner. Att ha ett enda format som hjälper till att lagra både textur och gränssnitt låter som en enorm tidsbesparing. Det är intressant att dessa var utformade för att ändras förlängningen för att kunna redigera dem på bildredigerare för att senare återföras till OZT. Till nästa gång!