Hemsida : Filtillägg : .ppsx Fil

.ppsx Fil

Filtyp PowerPoint Open XML Slide Show

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Zip

.PPSX alternativnummer

En PPSX-fil är en bildspel skapad av Microsoft PowerPoint eller ett annat presentationsprogram, som OpenOffice Impress eller SoftOffice Presentations. Den innehåller en färdig samling av bilder som används för bildspel. PPSX-filer liknar .PPTX filer, men öppnas som en presentations bildspel när de dubbelklickas, istället för en fungerande presentationsfil.

Mer information

PPSX-filen är öppen i Microsoft PowerPoint 2016

PPSX-filer är användbara för att skicka färdiga presentationer till användare som bara behöver visa presentationen istället redigera den. Men de kan fortfarande redigeras i PowerPoint men måste öppnas direkt i programmet genom att välja Arkiv → Öppna och välja PPSX-filen.

PPSX-filer sparas i Open XML-formatet, vilket introducerades i Microsoft Office 2007. De kan öppnas av PowerPoint 2007 eller senare eller av tidigare versioner av PowerPoint med Open XML-komponenten installerad.

OBS! Även om OpenOffice.org inte öppnar PPSX-filer på egen hand, kan du fortfarande öppna dem i programvaran genom att välja alternativet "Microsoft PowerPoint 2007 XML" från listan över filformat som stöds.

Program som öppnas PPSX filer
Windows
SoftMaker Office
Kingsoft Presentation
Microsoft PowerPoint 2016
IMSI TurboPDF
Microsoft PowerPoint
Linux
SoftMaker Office
Android
Google Drive for Android
MobiSystems OfficeSuite Pro
Macintosh
Microsoft PowerPoint for Mac
Microsoft Office Open XML File Format Converter
iOS
Google Drive for iOS
MobiSystems OfficeSuite Pro

Om PPSX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ppsx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PowerPoint Open XML Slide Show, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Vilket roligt tillägg är .ppsx! Hur fungerar det för att automatiskt spela upp presentationerna? Jag googlade på dess användning eftersom det krävs för ett slutprojekt i min kemikurs. Men jag hade aldrig föreställt mig att det var ett så viktigt tillägg för många programvaror! Tack för att du också ger en fullständig handledning om hur man skapar denna typ av fil. Efter att ha avslutat min presentation gjorde jag precis som du föreslog och kunde spara min PowerPoint-fil som .ppsx. Jag undrar bara om det finns ett sätt att konvertera en .ppsx-fil till en vanlig .pptx-fil? Det skulle vara användbart om det behövs korrigeringar. Jag uppskattar i alla fall alla tips. Tack för din tid och den fina artikeln.