Hemsida : Filtillägg : .sdf Fil

.sdf Fil

Filtyp 1SQL Server Compact Database File

Utvecklare Microsoft
Kategori Database Files
Format N/A

Vad är SDF file?

Kompakt relationsdatabas utvecklad av Microsoft, även känd SQL Server Compact (SQL CE) -formatet; konstruerad för applikationer som körs på mobila enheter och stationära datorer; innehåller hela databasinnehållet och kan vara upp till 4 GB i storlek.

Mer information

OBS! Tidigare versioner av SQL Server Compact distribuerades som SQL Server för Windows CE och SQL Server Mobile Edition.

Program som öppnas SDF filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft SQL Server

Filtyp 2Spatial Data Format File

Utvecklare Autodesk
Kategori GIS Files
Format N/A

.SDF alternativnummer 2

Geodatabasformat används för att lagra infrastruktur- och geospatialdata; stöder flera funktionsklasser, som kan innehålla flera geometriska egenskaper; optimerad för stora dataset av rumslig information.

Mer information

SDF-formatet utvecklades av Autodesk och används av flera Autodesk-program, inklusive Autodesk MapGuide Enterprise och AutoCAD Map 3D.

Program som öppnas SDF filer
Windows
Autodesk AutoCAD
Safe Software FME Desktop
Autodesk AutoCAD Civil 3D 2018
Autodesk AutoCAD Map 3D 2018
Linux
MapGuide Open Source
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Filtyp 3Standard Data File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

.SDF alternativnummer 3

Standarddatabasformat som används för att lagra data i ett strukturerat format; använder fält med fasta längder för att lagra värden; Kan importeras och exporteras av olika databas- och dataanalysprogram. vanligtvis används för överföring av data mellan olika program.

Program som öppnas SDF filer
Windows
dBase
Pervasive PSQL

Filtyp 4Structure Data File

Utvecklare Symyx Technologies
Kategori Data filer
Format Text

.SDF alternativnummer 4

Kemisk datafil skapad i formatet Structured Data File (SDF), som utvecklades av Molecular Design Limited (MDL); sparas i vanlig text och innehåller kemiska strukturrekord; används som standardutbytesformat för kemikalieinformation.

Mer information

Molecular Design Limited omdirigerades till MDL Information Systems och senare förvärvades Symyx Technologies, organisationen som nu behåller SDF-formatet.

Program som öppnas SDF filer
Windows
Avogadro
NISS PowerMV
Advanced Chemistry Development ACD/ChemFolder
CheD
Linux
Avogadro
OpenEye Scientific VIDA
Macintosh
Avogadro

Filtyp 5World in Conflict Game Map

Utvecklare Massive Entertainment
Kategori Spelfiler
Format Binary

.SDF alternativnummer 5

Kartfil som används av World in Conflict, en realtids taktik krigsimuleringsspel; lagrar terrängen, gympunkter, objektlokaler och andra kartuppgifter används för multiplayer gameplay.

Mer information

Anpassade kartor kan skapas med WicEd, redigeringsverktyget World in Conflict.

Program som öppnas SDF filer

Om SDF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sdf-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen World in Conflict Game Map, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag har nyligen börjat använda Avogrado för mina laborationer och undrar om det finns andra program för att spara .sdf-filer. Tack så mycket för ditt inlägg om detta tillägg! Jag var inte medveten om att det inte bara fanns många program som gör det möjligt att öppna dessa filer utan också många användningsområden för tillägget. Jag var särskilt nyfiken på hur Autodesk använder det för att spara rumsliga data. Jag är säker på att det här formatet är användbart för kartografer och astronomer för att analysera stora dataset. Det är alltid häftigt att få reda på att ett tillägg även fungerar som en kartfil för ett videospel. Jag undrar om man kan öppna dessa filer med Autodesk för att visualisera dem. Tack för all information!