Hemsida : Filtillägg : .sdltpl Fil

.sdltpl Fil

Filtyp SDL Trados Studio Project Template

Utvecklare SDL
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.SDLTPL alternativnummer

En SDLTPL-fil är en mall skapad av SDL Trados Studio, ett program som används av företag att redigera, granska och hantera översättningsprojekt. Den innehåller en eller flera filer tillagd av en användare som är avsedd att översättas till ett annat språk eller granskas av en annan användare. SDLTPL-filer används för att skapa flera projekt med samma inställningar.

Mer information

SDLTPL-fil öppnad i SDL Trados Studio 2017

SDLTPL-filer kan innehålla en mängd olika filer, till exempel .DOC , .DOCX eller .XML filer, som skulle översättas och granskas. Mallarna lagrar också projektinställningar som innehåller beskrivning av projektet, projektets förfallodag, användare som kan komma åt det och käll- och målspråk för att slutföra översättningen.

Du kan öppna en SDLTPL mall genom att välja Arkiv → Ny → Nytt projekt och välja "Skapa ett projekt baserat på en projektmall". Du kan skapa en SDLTPL-mall genom att välja Arkiv → Spara och välja SDLTPL-mallformat.

Program som öppnas SDLTPL filer

Om SDLTPL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sdltpl-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SDL Trados Studio Project Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.