Hemsida : Filtillägg : .sig Fil

.sig Fil

Filtyp 1Signature File

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format Text

Vad är SIG file?

En SIG-fil är en liten textfil som automatiskt kan kopplas till slutet av e-postmeddelanden. Den innehåller avsändarens namn och e-postadress. SIG-filer stöds av de flesta e-postprogram och kan väljas från fönstret "Skapa nytt".

Mer information

Beroende på sammanhanget kan SIG-filer innehålla mer än bara avsändarens namn och e-post. I arbetsrelaterade e-postmeddelanden kan signaturen även innehålla namnet på personens företag, personens titel och telefonnummer. I vardagliga e-postmeddelanden väljer vissa människor att inkludera ett citat eller en bibelvers i sin e-post signatur.

Program som öppnas SIG filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
QUALCOMM Eudora

Filtyp 2Broderbund Sign File

Utvecklare Broderbund
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

.SIG alternativnummer 2

Sign-fil skapad av Broderbunds grafikkprogramvaruprodukter, till exempel PrintMaster och The Print Shop; lagrar en bild för ett tecken eller en affisch i ett proprietärt format.

Mer information

Endast versioner 15-23.1 i Print Shop och versioner 16-18.1 av PrintMaster stöder SIG-filen. Print Shop 2.0 använder .PSPROJ extension och PrintMaster 2.0 och använder senare utvidgningen .PMX . Du kan inte importera SIG-filer från version 23.1 eller äldre av Print Shop eller version 18.1 eller äldre från PrintMaster till de nya versionerna.

Program som öppnas SIG filer

Filtyp 3QuickTac SIG File

Utvecklare Duxbury Systems
Kategori Raster bildfiler
Format N/A

.SIG alternativnummer 3

Braille-grafik sparad i QuickTac Alternative Graphic-formatet och skapat av QuickTac, ett program som används för att prägla en grafik som en taktil grafik; lagrar en punktskrift, som kan innehålla former, linjer och text.

Mer information

En SIG-fil liknar en .BMP -fil och är avsedd att importeras till andra program, som Duxbury Braille Translator och Duxbury MegaDots, för att komplettera text. Du kan importera filen till en Duxbury .DXB fil med Duxbury Braille Translator. När SIG-filen är importerad till Duxbury-dokumentet kan den inte längre redigeras.

OBS! Duxbury MegaDots har blivit avbrutna.

Program som öppnas SIG filer

Om SIG filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sig-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen QuickTac SIG File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Som medlem i ett litet företag har jag haft i uppgift att förbättra e-postmeddelanden. Min chef frågade mig om det fanns ett sätt att automatiskt placera både avsändarens namn och e-postadress utan att behöva skriva in det igen. Det är viktigt för oss att spara tid och tillgodose alla våra klienters behov. Jag läste allt om .sig-filer i din artikel. Det hjälpte mig mycket eftersom det här tillägget gjorde exakt vad vi ville ha. Det är intressant att de kan bifogas automatiskt till e-postmeddelanden. Jag tycker att det är originellt att också erbjuda möjligheten att inkludera en signatur eller en liten viabel. Det skulle vara en trevlig personlig touch som jag kommer att övertyga min chef att lägga till. Tack för att du delar med dig av att Outlook är det enda programmet som stöder dem!