Hemsida : Filtillägg : .spa Fil

.spa Fil

Filtyp 1MikuMikuDance Sphere Mapping File

Utvecklare MikuMikuDance
Kategori Raster bildfiler
Format Binary

Vad är SPA file?

3D-modelleringsfil som används av MikuMikuDance, ett dans- och rytmssynkroniseringsspel; sparad som en .BMP bild men använder istället ".spa" -tillägget; Används för att lägga till ett glänsande utseende till 3D-modeller som hår eller kläder.

Mer information

SPA-filer kan också inkludera insyn (t.ex. .PNG eller .TGA -filer), men de skapas vanligtvis från osynliga bitmappsbilder.

OBS! Du kan skapa en SPA-fil genom att dra en Bitmap-bild (".bmp" -fil) med någon grafikredigerare och byta namn på tillägget till ".spa."

Program som öppnas SPA filer

Filtyp 2Nintendo DS Particle File

Utvecklare Nintendo
Kategori Spelfiler
Format N/A

.SPA alternativnummer 2

Partikelfil som används av Nintendo DS-spel, till exempel Nya Super Mario Bros och Mario Kart; innehåller bilder som används för att illustrera partiklar, såsom sand, damm och gnistor, för animeringar.

Mer information

SPA-filen refereras av spelet för att illustrera stänkvatten, brandexplosioner och andra spelåtgärder. Filen kan också redigeras för att ändra partiklarnas utseende.

Program som öppnas SPA filer
Windows
MKDS Course Modifier

Om SPA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil spa-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Nintendo DS Particle File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.