Hemsida : Filtillägg : .stl Fil

.stl Fil

Filtyp 1Stereolithography File

Utvecklare N/A
Kategori CAD-filer
Format N/A

Vad är STL file?

Designformat som används för stereolitografi, en snabb prototypteknik som används för att producera tredimensionella delar; innehåller en 3D-design som används som en mästermodell för att skapa många prototyper.

Mer information

Stereolitografi är ett utbytesfilformat. Det används för att spara CAD-filer i ett standardformat som kan läsas av flera CAD-applikationer.

Program som öppnas STL filer
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Acrobat
CADSoftTools ABViewer
Autodesk 3ds Max
Dassault Systemes SolidWorks
MeshLab
GLC_Player
Parametric Technology Creo
Okino Computer Graphics PolyTrans
Dassault Systemes CATIA
GOM Inspect
Microsoft 3D Builder
Kubotek USA KeyCreator
FreeCAD
MakerBot Desktop
Linux
Adobe Acrobat
MeshLab
GLC_Player
Dassault Systemes CATIA
FreeCAD
Macintosh
Adobe Acrobat
Cheetah3D
Dassault Systemes SolidWorks
MeshLab
GLC_Player
FreeCAD
MakerBot Desktop
Spark Studio

Filtyp 2Certificate Trust List

Utvecklare Microsoft
Kategori Webfiler
Format N/A

.STL alternativnummer 2

Lista över fördefinierade objekt som har skrivits av en betrodd enhet kan bestå av en lista med filnamn eller en lista över certifikat varje objekt i listan har godkänts av den undertecknande enheten.

Mer information

Säkerhetslistor (CTL) används av Microsoft IIS för att lagra pålitliga webbplatser och andra adresser som kräver en säker anslutning.

Program som öppnas STL filer

Filtyp 3SuperTux Level File

Utvecklare SuperTux
Kategori Spelfiler
Format Text

.STL alternativnummer 3

Spelfilen som används av SuperTux, ett 2D-hopp och kör sidoskrollspel som liknar Super Mario Bros .; sparas i ett vanligt textformat och specificerar funktionerna på en nivå, till exempel fiendsenhetsplatser, positioner av block och tidsgränsen. innehåller också en hänvisning till musik och bakgrundsbild för nivån.

Mer information

STL-filer lagras i installationsfönstret / data / nivåerna / katalogen.

Program som öppnas STL filer
Windows
SuperTux
Linux
SuperTux
Macintosh
SuperTux

Filtyp 4Spruce Technologies Subtitle File

Utvecklare Spruce Technologies
Kategori Video Files
Format Text

.STL alternativnummer 4

Filmtextfil som används av videouppspelning och författningsapplikationer; lagrar tiden varje textning ska visas anger också instruktioner för hur man visar undertexter används för sändningar, annotering av videofiler eller för lagring av filmöversättningar.

Mer information

STL-filer innehåller kommandon, kommentarer och poster. Kommandon börjar med dollar tecken ($) tecken och kan ange teckensnitt, färger, justering och andra textning egenskaper. Kommentarer är avgränsade av "//" tecken. Inlägg innehåller den faktiska textstämpeln och texten i undertexten. Här är ett exempel:

00: 00: 11: 13, 00: 00: 11: 42, detta är ett exempel undertext.

OBS! STL-undertexter hänvisas ibland till som EBU-undertexter, eftersom standarden kommer från European Broadcasting Union (EBU).

Program som öppnas STL filer
Windows
EZTitles
Avid Media Composer
Attractor Mobile Software Codec Packs
Macintosh
Apple Final Cut Pro
Apple DVD Studio Pro
Avid Media Composer

Filtyp 5Fireworks Style Library

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format N/A

.STL alternativnummer 5

Bibliotek av stilar refererade av Macromedia (nu Adobe) Fyrverkerier; kan användas för att applicera streck-, fyllnings-, effekt- och textattribut till ett objekt inom ett öppet fyrverkeriprojekt kan vara till hjälp för att skapa en enhetlig look över flera objekt.

Mer information

Vissa stilar ingår i Fireworks, men ytterligare stilar kan läggas till i programmet. Om du vill lägga till extra stilar klickar du på den lilla ikonen längst upp till höger på panelen Styles i Fireworks och väljer "Import Styles." Bläddra sedan till en STL-fil och klicka på OK för att lägga till stilbiblioteket i din nuvarande samling.

Program som öppnas STL filer
Windows
Adobe Fireworks
Macintosh
Adobe Fireworks

Om STL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil stl-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Fireworks Style Library, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God eftermiddag! Anledningen till att jag skriver den här kommentaren är att jag gillade din förklaring om filformatet .stl. Jag har tidigare arbetat med konstiga tillägg och det är inte trevligt att på egen hand upptäcka hur man arbetar med dem. Jag är glad att jag hittade den här webbplatsen! Det andra coola är beskrivningen av de fem möjliga associationerna. Jag har tur eftersom den första filtypen var den rätta för mig. Det har nu gått ett tag sedan jag arbetade med stereolitografi för första gången. Jag hade ingen kännedom om ett filformat som användes för det och för att hjälpa till att producera tredimensionella delar. De andra tillägg som jag använde hjälpte inte särskilt mycket för att fungera som huvudmodeller. Jag är glad att några av programmen på listan kommer från CAD-programvara. Nu ska jag prova några! Vi ses snart!