Hemsida : Filtillägg : .str Fil

.str Fil

Filtyp 1PlayStation Video Stream

Utvecklare Sony
Kategori Video Files
Format N/A

Vad är STR file?

Filmfilformat som används av PlayStation-videospel; vanligtvis används för att lagra Full Motion Video (FMV) klipp; kan rippas från en PlayStation-skiva och spelas på en dator med en stödjande videospelare.

Program som öppnas STR filer

Filtyp 2X-Plane Object String File

Utvecklare Laminar Research
Kategori Data filer
Format Text

.STR alternativnummer 2

Objektsträngfil som används av X-Plane, en professionell flygsimulator; innehåller data som definierar placeringen av objekt i simulatorn.

Mer information

STR-filen använder standard X-Plane-format, som består av en rubrik och kommandon som definierar olika aspekter av objekten och deras placering på linjen. STR-formatet använder objektsträngar, vilka är objekt placerade längs en bezier-kurva. Filen är utformad för att placera objekt i X-Plane-simulatorn, men används främst för att bygga flygplatsljus.

Program som öppnas STR filer
Windows
X-Plane
Linux
X-Plane
Macintosh
X-Plane

Filtyp 3dBASE Structure List Object File

Utvecklare dataBased Intelligence
Kategori Data filer
Format N/A

.STR alternativnummer 3

Textfil som definierar strukturen för en dBASE-databas; innehåller en lista över alla objekt som kan ingå i databasfilen innehåller nummer, namn och bredd för varje fält i databasen.

Mer information

STR-filer kan användas av dBASE för att skapa tryckta arkivindex tabeller eller för att dokumentera strukturen för varje tabell.

Program som öppnas STR filer
Windows
dBase

Filtyp 4Kingsoft Strings File

Utvecklare Kingsoft
Kategori Data filer
Format Text

.STR alternativnummer 4

Strängfil som används av WPS Office (tidigare känd som Kingsoft Office), en kontorspaket som innehåller Writer, kalkylark och presentationsprogram. innehåller information som används för att konfigurera appens gränssnitt, vilket inkluderar placering och utseende av former, rutor och gränser; Definierar också utseendet på text som visas i fönstertitlarna, knapparna, menytexterna och andra gränssnittselement.

Mer information

OBS: STR-filen finns i följande katalog: / Kingsoft / WPS Office / Office [version] / mui / default / tips

Program som öppnas STR filer
Windows
Kingsoft WPS Office

Filtyp 5Windows Screensaver File

Utvecklare N/A
Kategori Systemfiler
Format N/A

.STR alternativnummer 5

Skärmsläckare som används av Windows-datorer; innehåller animeringar, bilder, text eller rörliga mönster som fyller skärmen när datorn har varit vilolös under en viss tid; kan väljas inom kontrollpanelen på displayen.

Mer information

De flesta skärmsläckare har en .SCR -tillägg.

Program som öppnas STR filer
Windows
Used by the Windows operating system
Opera
Linux
Opera
Macintosh
Opera

Filtyp 6BFME2 Strings File

Utvecklare Electronic Arts
Kategori Spelfiler
Format Text

.STR alternativnummer 6

Fil som används av Lord of the Rings (LOTR): Slag om Middle Earth II (BFME2), ett realtidsstrategi baserat på LOTR-böcker och filmer; sparas i ett vanligt textformat och innehåller textsträngar som visar verktygstips, cutscene-undertexter och annan textdata.

Program som öppnas STR filer

Om STR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil str-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen BFME2 Strings File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.