Hemsida : Filtillägg : .tab Fil

.tab Fil

Filtyp 1Typinator Set File

Utvecklare Ergonis Software
Kategori Data filer
Format Text

Vad är TAB file?

En TAB-fil är en datafil som skapats av Typinator, ett skrivprogram. Den innehåller en eller flera typförkortningar och deras associerade ord, som refereras av Typinator.

Mer information

Typinator är ett program som används för att öka din maskinskrivnings effektivitet. Det låter dig skriva genvägar istället för hela meningar, vilket är särskilt användbart när du måste upprepade gånger skriva samma mening eller fras.  Typatorn fungerar också som ett autokorrigeringsverktyg för felstavningar.

OBS: Liknande den vanligaste .TYSET filen.

Program som öppnas TAB filer

Filtyp 2MapInfo TAB File

Utvecklare Pitney Bowes Software
Kategori GIS Files
Format Text

.TAB alternativnummer 2

GIS-fil som sparas av MapInfo, ett skrivbordsprogram som ägs av Pitney Bowes Software; sparas med ASCII-text och kan innehålla hänvisningar till rumsliga datafiler som används för visualisering såväl som rumsliga data i sig.

Mer information

TAB-filer används ofta för att lagra geografiska kartor som innehåller politiska gränser, vägar, vattenfunktioner och andra topologiska objekt av intresse.

Program som öppnas TAB filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Golden Software Surfer
Golden Software Didger
GDAL
Pitney Bowes MapInfo
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Filtyp 3Tab Separated Data File

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format Text

.TAB alternativnummer 3

Textfil som innehåller en tabell med data i vilka kolumner separeras av flikar; kan importeras av de flesta kalkylarksprogram, som formaterar data i celler.

Mer information

Ofta sett med en .TSV extension.

Program som öppnas TAB filer
Windows
FileMaker Pro
Microsoft Excel
Microsoft Access
Macintosh
FileMaker Pro
Microsoft Excel for Mac

Filtyp 4Guitar Tablature File

Utvecklare N/A
Kategori Textfiler
Format Text

.TAB alternativnummer 4

Textfil som innehåller sångtext och gitarrflikar; typiskt en standard textfil, men har TAB-förlängningen för att indikera att den innehåller gitarrflikar.

Program som öppnas TAB filer

Om TAB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil tab-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Guitar Tablature File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, jag kom förbi för att tacka för ditt inlägg om .tab-filtillägget. Jag är van vid att arbeta med dem, men det finns fortfarande något som jag ville veta om. Ett faktum som fångade min uppmärksamhet är hur TAB-filer innehåller förkortningar som kan skapas av användare. Mac-datorer borde levereras med det program du nämnde eftersom det hjälper till att spara mycket tid. Att ha möjlighet att skapa egna genvägar är en spelförändring. Eftersom jag är van vid att skriva recensioner för en liten webbplats kom detta som en bra läsning. Jag är glad att TAB-filer används i ett program som bidrar till att förbättra skrivförmågan. Du beskrev perfekt min situation, hela mitt arbete går ut på att skriva liknande meningar. Fortsätt med det goda arbetet!