Hemsida : Filtillägg : .tdb Fil

.tdb Fil

Filtyp 1Android Thumbnail Cache

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är TDB file?

Cache-fil genererad på SD-kort som används i Android-telefoner och -tabeller; innehåller små versioner eller "miniatyrbilder" av bilder som sparats på kortet; ger ett effektivare sätt att bläddra igenom bilderna på kortet eftersom enheten inte behöver ladda alla bilder i full storlek.

Mer information

Android-miniatyrfilen genereras automatiskt när ett SD-kort innehållande bilder laddas på en Android-enhet. Det heter typiskt SThumbDB.tdb och är inte tänkt att öppnas manuellt. Filen är ofta dold men kan visas om dolda filer är synliga. Det kan också visas om du monterar SD-kortet på en dator eller annan icke-Android-enhet.

Allmänning TDB filnamn

SThumbDB.tdb - standardfilnamnet som ges automatiskt genererade miniatyr-cachefiler.

Program som öppnas TDB filer
Windows
Not meant to be opened manually
Android
Google Android

Filtyp 2eBay Turbo Lister Backup File

Utvecklare eBay
Kategori Backup filer
Format Binary

.TDB alternativnummer 2

Backup-fil skapad av Turbo Lister, ett program som hjälper användare att skapa professionella eBay-listor samt redigera och ladda upp objekt i bulk. innehåller en säkerhetskopia av alla eBay-listor för en viss användare sparas i katalogen "Data" i en Turbo Lister-installation.

Program som öppnas TDB filer
Windows
eBay Turbo Lister

Filtyp 3Transcendence Game Data File

Utvecklare neurohack
Kategori Spelfiler
Format Binary

.TDB alternativnummer 3

Spelfilen som används av Transcendence, en 2.5D rymdutforskning och kampspel. lagrar ljud, grafik, AI-skript, rymdkartor och andra speldata; använder filnamnet Transcendence.tdb och är den primära datafilen för spelet.

Allmänning TDB filnamn

Transcendence.tdb - Den primära speldatafilen för Transcendence-installationen innehåller olika typer av data som används för gameplay.

Program som öppnas TDB filer

Om TDB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil tdb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Transcendence Game Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.