Hemsida : Filtillägg : .u3p Fil

.u3p Fil

Filtyp U3 Smart Application

Utvecklare SanDisk
Kategori Executable Files
Format Zip

.U3P alternativnummer

En U3P-fil är en bärbar applikation som lagras på en U3 Smart Drive, en speciell typ av USB-flash-enhet som innehåller U3 Launchpad-plattformen. Den innehåller programkomponenter och konfigurationsdata. U3P-filer gör att ett program kan köras från flashenheten på en Windows-dator och kan installera vissa filer på den lokala datorn om det behövs.

Mer information

U3P-filer sparas i ett komprimerat .ZIP format. De kan innehålla fyra kataloger: data \, enhet \, värd \ och manifest \. Värden \ katalogen innehåller filen .EXE . Manifesten \ katalogen sparar programkonfigurationsinformationen ( .U3I file) och programikonen.

Ofta är U3 Launchpad installerat på U3-smartdrivare av tillverkare som SanDisk, Verbatim, Kingston, Memorex och Intuix. Men för att installera U3P Launchpad manuellt, ladda ner och kör U3 Launchpad Installer, som görs tillgänglig fritt från SanDisk. Programmet U3 Launchpad kan avlägsnas från USB-flash-enheter med hjälp av SanDisk's Launchpad Removal Tool.

U3 Launchpad-programmet körs när USB-flashenheten sätts i datorns USB-port. U3P-programmen görs sedan tillgängliga från ett användargränssnitt som liknar Windows Start-menyn.

OBS! SanDisk U3 Launchpad har blivit avbruten och hålls inte längre.

Program som öppnas U3P filer
Windows
7-Zip

Om U3P filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil u3p-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen U3 Smart Application, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.