Hemsida : Filtillägg : .war Fil

.war Fil

Filtyp Java Web Archive

Utvecklare Oracle
Kategori Komprimerade filer
Format Binary

.WAR alternativnummer

En WAR-fil är ett komprimerat paket som innehåller Java-baserade webbkomponenter och program som körs på en webbserver. Den är formaterad på samma sätt som en .JAR -fil, men innehåller ytterligare information som berättar för applikationsservern vilken Java servlet-klass ska köras.

Mer information

WAR-filer kan innehålla serverns verktygsklasser (t.ex. databasbönor och kundvagnar), statiska webbresurser (HTML, bild och ljudfiler) och klientsidoklasser (applets och verktygsklasser). De kan köras på en webbserver med hjälp av ett supportprogram som Tomcat Web Application Manager inom Apache.

Eftersom WAR-filer sparas i ett arkivformat kan innehållet i en WAR-fil extraheras med en fil dekomprimeringsverktyg som Stuffit Expander.

Program som öppnas WAR filer
Windows
ESTsoft ALZip
RARLAB WinRAR
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Apache Tomcat
Oracle Java Virtual Machine
unrar
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Corel WinZip Mac
Zipeg
Oracle Java Virtual Machine

Om WAR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil war-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Java Web Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag ska undervisa i en introduktionskurs i Java nästa termin och ville se vilka tillägg jag ska ta med i min kursplan. Tack för en så bra förklaring om .war-filer! De verkar vara ett mycket användbart tillägg för att lägga till ytterligare komponenter till en webbserver. Jag kommer att försöka leka med dem senare i kursen på egen hand, men jag är inte säker på om jag ska ta med dem som ett ämne. Det verkar vara ett avancerat tillägg för nya Java-användare som mina elever. Hur som helst ska jag se till att de läser den här artikeln eftersom den förklarar tillägget perfekt. Kanske blir några av dem nyfikna på hur man använder dem och införlivar dem i sina projekt! Tack för en så enkel och konkret förklaring.