Hemsida : Filtillägg : .webdoc Fil

.webdoc Fil

Filtyp Box.net Web Document

Utvecklare Box.net
Kategori Textfiler
Format Binary

.WEBDOC alternativnummer

Online-dokument skapat med Zoho Editor, ett webbläsarprogram som används för att redigera dokument för File.net-fildelningstjänsten; sparar dokumentet i ett proprietärt Box.net-format som endast kan redigeras med den online Zoho Editor kan ses med Box.net offline Box Sync applikation.

Mer information

Även om Box.net stöder det proprietära WEBDOC-formatet använder användarna vanligtvis andra dokumentformat som .DOCX , .PPTX och .RTF .

Program som öppnas WEBDOC filer

Om WEBDOC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil webdoc-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Box.net Web Document, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå, mannen. Jag läste just din beskrivning av filändelsen .webdoc. Det fanns flera sådana filer som delades med mig den senaste veckan. Jag har förhalat projektet ett tag nu men det är dags att lära sig vad de gör. Din webbplats kunde inte ha förklarat det bättre. Nu kommer jag att kunna använda dessa för att redigera dokumenten för fildelningstjänsten Box.net. Finns det några märkbara skillnader mellan en WEBDOC-fil och ett vanligt DOCX-dokument? En av mina sista frågor gäller exportalternativen. Låter Box.net Box Sync-programmet användarna spara dokumenten som PDF-filer? Om så är fallet skulle det ändå få mig att vilja prova det! Till nästa gång, kompis!