Hemsida : Filtillägg : .xsf Fil

.xsf Fil

Filtyp 1InfoPath Form Definition File

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Text

Vad är XSF file?

Fil som används av InfoPath, ett program som används för att skapa formulär; specificerar innehållet, egenskaperna och strukturen för formulärmallen ( .XSN file); lagras som en av filerna inuti XSN-mallen; klarar av InfoPath XSF-schemat (en .XSD -fil) som publiceras av Microsoft.

Mer information

Flertalet XSF-filer genereras och underhålls automatiskt av InfoPath-programvaran. Men ibland formulerar utvecklare manuellt XSF-filer för att utöka funktionaliteten i formulärmallarna.

Program som öppnas XSF filer

Filtyp 2Cal3D XML Skeleton File

Utvecklare Cal3D
Kategori 3D Image Files
Format XML

.XSF alternativnummer 2

Tredimensionell modellfil skapad med hjälp av Cal3D, ett animationsprogram för öppen källkod; innehåller föräldrar till barnsrelationer mellan karaktärerna skelettben (torso, ben, armar, etc); används för att skapa teckenrörelse.

Mer information

XSF-filer lagrar skelettdata med hjälp av XMl-formatering, medan Cal3D-skelett .CSF files använder ett binärt format.

Program som öppnas XSF filer

Om XSF filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för xsf och hur man öppnar den.

Filtypen Cal3D XML Skeleton File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.