Hemsida : Filtillägg : .xlsb Fil

.xlsb Fil

Filtyp Excel Binary Spreadsheet

Utvecklare Microsoft
Kategori Kalkylarkfiler
Format Binary

.XLSB alternativnummer

En XLSB-fil är en kalkylarkfil skapad av Microsoft Excel, ett program som används för att skapa och redigera kalkylblad. Den innehåller ett kalkylblad av celler som ordnas av ett raster med rader och kolumner, samt diagram, makron och formatering. XLSB-filer sparas i ett binärt format.

Mer information

XLSB-fil öppen i Microsoft Excel 2016

XLSB-filer skiljer sig från vanliga spreadsheets för Open XML-format ( .XLSX ) eftersom de lagrar kalkylblad med ett binärt format (BIFF12). Du kommer sannolikt att se och använda XLSX-filen oftare eftersom den komprimerar för att spara utrymme och är lättare att dela med andra användare. XLSB-filer komprimeras inte, vilket gör dem större än XLSX-filer. XLSB-filer kan dock fungera mer effektivt i Excel eftersom de sparas i det större binära formatet.

OBS! XLSB-filer kan öppnas av Excel 2007 eller senare eller av tidigare versioner av Excel med Open XML-support .

Program som öppnas XLSB filer
Windows
Microsoft Works
SoftMaker Office
Microsoft Excel
Microsoft Access
IMSI TurboPDF
Linux
SoftMaker Office
Macintosh
Microsoft Excel for Mac
Apache Open Office

Om XLSB filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xlsb-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Excel Binary Spreadsheet, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! En kollega skickade nyligen ett kalkylblad till mig som en .xlsb-fil istället för den vanliga .xlsx-filen och jag var nyfiken på vad skillnaden var. Tack för att du förklarar mer om formatet och hur det skiljer sig från vanliga kalkylblad. Jag tycker att det är ganska användbart att dessa filer kan prestera bättre på min dator och förstår nackdelen med det. Jag ska försöka ändra några av mina mest datorkrävande filer till detta format för att prova det. Under tiden kunde jag, trots att filen som min kollega skickade var tyngre, utan problem öppna den med Excel. Tack för allt.