Hemsida : Filtillägg : .xsn Fil

.xsn Fil

Filtyp InfoPath Form Template File

Utvecklare Microsoft
Kategori Sidlayout-filer
Format Binary

.XSN alternativnummer

Formmall som används av Microsoft InfoPath, ett formulärdesign och skapande program; sparad som en komprimerad .CAB (skåp) fil, som innehåller flera filer.

Mer information

XSN-filer innehåller en schema ( .XSD ) fil, en .XSL stilark, .JS eller .VBS scriptfiler och bildfiler som används av formulärgränssnittet. Individuella filer kan extraheras från XSN-filer genom att välja Arkiv → Extrahera formulärfiler i InfoPath.

Program som öppnas XSN filer
Windows
Nuance OmniPage
Microsoft InfoPath

Om XSN filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil xsn-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen InfoPath Form Template File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hallå där! Jag har tidigare hört talas om att Microsoft Office-programmen sparar sina mallar i ett annat format. Den här gången börjar jag använda InfoPath för att skapa ansökningsformulär för flera kunder. Tack så mycket för inlägget som handlar om filtillägget .xsn, det löste många av mina frågor. Är bra att den erbjuder en komprimerad CAB-fil om det är flera filer inblandade. Nu ska jag använda den metod du beskriver för att extrahera de enskilda filerna från de XSN-filer som jag ska skicka över. Bara för att vara säker på att personerna också kan ta en titt på dem utan problem. Jämförelsen med XSL-ark eller VBS-filer hjälpte mig att få en bättre bild av vad jag kan förvänta mig. Fortsätt med det goda arbetet!