Hem > H > Hur Ser Man Os På Discovery Plus?

Hur ser man OS på Discovery Plus?

Discovery har exempelvis rättigheterna för att sända OS 2020-2024 och Allsvenskan 2020-2025. Man har även köpt sporträttigheter från Telia (C More) vilket man exempelvis kan se Serie A och SHL med det dyraste paketet (Discovery plus Total + C More Sport).

Läs mer

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

Vad kostar Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud sport direkt i din mobil, surfplatta eller dator – var och när du vill. Vi erbjuder paketen discovery+ Underhållning (79 kr/mån), discovery+ Sport (129 kr/mån) och discovery+ Sport Premium (349 kr/mån) som tillvalspaket. Var kommer vinter OS sändas? Det är Discovery Networks Sweden som har rättigheterna till olympiska spelen fram till 2024. Huvudkanal för sändningarna är Kanal 5 som kommer visa det av störst intresse. Även Kanal 9, Kanal 11 och Eurosport kommer visa OS-innehåll.

Var går vinter OS 2022?

Peking utsågs till arrangör av vinter-OS 2022 av IOK:s 128:e Session i Kuala Lumpur den . Peking vann med röstsiffrorna 44-40 mot Almaty, Kazakstan. Peking stod värd för sommar-OS 2008 och är därmed den första stad har arrangerat både vinter- och sommar-OS i historien. Folk frågar också hur kan man se kanal 5? Kanal 5 bjuder på kritikerrosade svenska serier, populära filmer samt sport som engagerar och berör. Om du inte har utrustning som kan ta emot HD-kanaler så ser du kanalen i standardupplösning. I playbiblioteket i din Tv Hub, TiVo eller Tele2 Play ser du ett urval av kanalens program, utan reklam.

Related

Hur lång är uppsägningstiden på Discovery Plus?

Du kan säga upp din discovery+-prenumeration minst 24 timmar innan den aktuella prenumerationsperioden löper ut.

Var kan man se tv 5?

Kanal 5 - Streama online eller via vår app - Tele2 Play. Man kan också fråga hur skaffar man kanal 5? Kanalplats: 5

  1. TV Standard.
  2. TV Flexibel.
  3. TV Premium.
  4. Tele2 Play.

Följaktligen, vem sänder champions league 2021?

TV4, C More och MTV som ägs av Telia Company har köpt de exklusiva rättigheterna till UEFA Champions League i både Sverige och Finland för perioden 2021–2024. ”Det här handlar om världens bästa turnering i världens största sport. Var kan man se MFF Champions League? Vilken kanal visar Malmö FF i Champions League på TV? Nu kommer det goda nyheter till de som vill se Malmö FFs kommande matcher i Europas bästa klubblagsturnering. Sedan tidigare är det klart att C More kommer att sända samtliga MFF–matcher.

Dessutom, vem sänder champions league 2021 2022?

Champions League på TV och stream

Hos TVmatchen hittar du fullständigt spelschema och TV-tider samt Livescore till Champions League 2021/22. Årets final spelas mellan Real Madrid och Liverpool i Paris på Stade de France den 28 maj. Tv-rättigheterna för Champions League 2021/22 innehas av C More.

By Obla

Similar articles

Hur laddar man ner Viafree? :: Kan man se på OS på datorn?
Användbara länkar