Hem > H > Hur Får Man Kontakt Med Youtube?

Hur får man kontakt med YouTube?

Logga in på din YouTube-kanal. Tryck på din profilbild och välj sedan Hjälp och feedback. Välj Kontakta oss under Behöver du mer hjälp? Följ anvisningarna för att chatta med vårt supportteam för kreatörer.

Läs mer

Related

Hur marknadsför man kanaler på YouTube?

Länka din kanal på så många ställen som möjligt. Om du vill visa din närvaro på YouTube och länka till din kanal på din webbplats kan vi hjälpa dig. Låt andra distribuera åt dig.

Med hänsyn till detta, kan grannen se vad jag surfar?

E-postmeddelanden, lösenord, användarnamn, kontonummer och adresser till vilka sajter användaren surfar på – allt är synligt för den obehöriga personen i bilen. I diskussionen om datorsäkerhet har stor fokus lagts på att uppmana användarna att kryptera sina trådlösa nätverk. Kan man se historik på 4g? Rensa din historik på internet

När du använder internet sparas privat information om vilka sidor du använder. Det innebär att andra som använder mobilen, surfplattan eller datorn kan se informationen. Webbläsaren kommer ihåg vilka sidor du har besökt.

Man kan också fråga hur länge sparas historik?

Den som stänger av webbhistoriken får sin data anonymiserad efter 18 månader, men den kan fortfarande sparas och användas internt av Google. På motsvarande sätt, Är man anonym på youtube? 100 miljoner Youtube-användare kan andas ut. Ägaren Google har nått en överenskommelse med mediekoncernen Viacom, som tidigare krävt att få tillgång till detaljerad information över Youtubes tittare. Den nya överenskommelsen innebär att all användarinformation ska anonymiseras.

Related

Hur får jag kontakt med min skrivare?

Välj Start-knappen om du vill ansluta en trådlös skrivare.

Hur rensar man historik på datorn?

Rensa historiken

  1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer. uppe till höger.
  3. Klicka på Historik. Historik.
  4. Klicka på Rensa webbinformation till vänster.
  5. Välj i rullgardinsmenyn hur mycket av historiken som ska tas bort.
  6. Markera kryssrutorna för webbhistoriken och övrig data i Chrome som ska tas bort.
  7. Klicka på Rensa data.
Dessutom, kan man se historiken på routern? Om du vill visa aktivitetsloggen:

Öppna en webbläsare från en dator eller trådlös enhet som är ansluten till nätverket. Ange http://www.routerlogin.net. Ett inloggningsfönster visas. Ange användarnamnet och lösenordet för routern.

Och en annan fråga, vem ser min sökhistorik?

Du behöver ett sådant konto för att använda till exempel Gmail och Androidtelefoner. Men du kan enkelt ta reda på vad Google vet om dig. På sidan ”Min aktivitet” sammanställs allt; vad du har sökt efter, vilka videor du har tittat på, var du har använt gps:en och mycket mer. Hur raderar man sökhistorik på Ratsit? Klicka på Data och integritet till vänster. Titta under Historikinställningar och klicka på den typ av aktivitet eller historik som ska raderas automatiskt. Klicka på Radera automatiskt. spara valet genom att välja Bekräfta.

Folk frågar också hur raderar man sökhistorik på google maps?

Radera alla platser från historiken

  1. Öppna Google Maps-appen. på din mobil eller surfplatta med Android och logga in.
  2. Tryck på din profilbild eller initial Inställningar. Karthistorik.
  3. I sökfältet högst upp klickar du på Mer. Radera aktivitet efter.
  4. Tryck på Radera.

By Harvard Reetz

Similar articles

Kan inte radera disk Mac? :: Kan man rensa YouTube?
Användbara länkar