Hem > V > Vad Är Flytande Aviseringar?

Vad är flytande aviseringar?

Genom flytande avisering är aviseringar kända som visas på enhetens skärm för att informera användaren om att de har fått ett nytt meddelande, ett nytt e-postmeddelande, att du har nämnts i ett socialt nätverk, en påminnelse om att öppna ett visst spel, ett meddelande bjuder in dig att aktivera meddelanden för en

Läs mer

Related

Var hittar man aviseringar?

Om du vill visa de senaste meddelandena från den appen trycker du på en grupp av meddelanden på låsskärmen. Om du har väntat på en anmälan kan du rensa den eller hantera den. Om appen har sådana kan du utföra snabba åtgärder genom att trycka och hålla ned en anmälan.

Hur får man tillbaka notiser på Snapchat?

Nedanför "Låsskärm" har du sedan "Aviseringsinställningar i app", klicka på den och se så att förhandsgranskning är aktiverad. Därefter, vad är tysta notiser? Den där inställningen låter bara meddelanden veta om att du är i ett fokusläge eller inte.

Följaktligen, hur gör man så att det står notis?

Börja med att gå till Inställningar. Peka på Notiser (1) och scrolla ned till Meddelanden (2). 2. Längst ned under inställningarna för meddelandenotiser finns alternativet Visa förhandsvisningar. Dessutom, hur kan man se gamla notiser? Hitta notiser i Notiscenter

  1. På låsskärmen: Svep uppåt från mitten av skärmen.
  2. På andra skärmar: Svep nedåt från överst i mitten. Du kan sedan rulla uppåt så visas äldre notiser om det finns några.

Related

Hur får man bort oönskade aviseringar?

Du kan stänga av behörigheten om du får meddelanden från en webbplats. Du kan öppna appen på din telefon. Adressfältet Detaljer finns till höger om Mer. Under Behörigheter kan du trycka på Meddelanden. Inställningen bör vara inaktiverad.

Man kan också fråga varför har jag en pil uppe i högra hörnet på min iphone?

En ihålig pil betyder att ett objekt kan ta emot din plats under vissa förhållanden. En blå pil kan visas när appen du använder begär din plats. Det finns ingen nätverksaktivitet. Hur tar man bort tystade notiser? Oavsett vilket gör du följande för att stänga av funktionen och bli av med meddelandet om att du tystat notiser.

  1. Navigera till Inställningar följt av Meddelanden.
  2. Peka på reglaget vid Fokus för att stänga av Fokus-funktionen för Meddelanden.

Man kan också fråga vad är stäng av aviseringar?

Om du slår på aviseringar för ett inlägg får du ett meddelande när någon kommenterar inlägget. Du får inga aviseringar när någon svarar på en kommentar. Gå till inlägget som du vill aktivera eller inaktivera aviseringar för. Hur tar man bort notiser från iPhone? Med iOS 14 eller tidigare eller iPadOS 14:

  1. Gå till Inställningar > Stör ej.
  2. Slå på Schemalagt och ställ in ett schema.
  3. Välj när du vill ta emot aviseringar, samtal och notiser: Tystnad: Välj att alltid tysta samtal och meddelanden eller endast när enheten är låst.

Och en annan fråga, hur raderar man mailadresser?

Ta bort Gmail

  1. Ladda ned din data innan du tar bort Gmail.
  2. Öppna Google-kontot.
  3. Klicka på Data och integritet till vänster.
  4. Scrolla till Data från appar och tjänster som du använder.
  5. Klicka på Ta bort en av Googles tjänster under Ladda ned eller radera dina uppgifter.
  6. Klicka på Radera.

By LeeAnn

Similar articles

Hur ta bort push notiser? :: Vad är push aviseringar?
Användbara länkar