Hem > V > Vad Hände Med Bredbandsbolaget?

Vad hände med Bredbandsbolaget?

Telenor har under många år hört ihop med Bredbandsbolaget och Glocalnet, men det är inte förrän nu vi blir ett gemensamt bolag. I praktiken innebär det att vi kommer fortsätta leverera tv och bredband till samma kvalitet, hastighet och pris - men nu som Telenor istället för Bredbandsbolaget eller Glocalnet.

Läs mer

Related

Vad hände med 3D bio?

Filmstaden ställde frågor till biobesökarna. Biobesöket var sämre när filmen var i 3D. De är trötta på att bära glasögon. Filmstaden kommer att visa 3D-filmer.

Finns Bredbandsbolaget?

Eftersom Bredbandsbolaget har upphört som varumärke är det istället Telenors bredbandstjänster som dyker upp i listan över valmöjligheter här på Bredbandsval.se. Sök på din adress och se om du kan beställa bredband från Telenor på din adress. Man kan också fråga Är bredbandsbolaget telenor? Bredbandsbolaget – en del av Telenor

Sedan 2018 är Bredbandsbolaget en del av Telenor och hos oss hittar du snabbt och säkert bredband via fiber, telejacket (ADSL) och mobilnätet.

Vad finns det för bredband där jag bor?

För att ta reda på vilka internetleverantörer och bredband som finns tillgängliga där du bor kan du söka på din adress här på Bredbandsval.se. Med vår gratistjänst blir det enkelt att jämföra bredband på adressen. Vad har jag för ISP? Vem är min internetleverantör (ISP)?

Internetleverantören (ISP) är företaget som tillhandahåller internetanslutningen. Besök www.whoismyisp.org för att ta reda på vilken internetleverantör du har.

Related

Finns Bredbandsbolaget?

Telenors bredbandstjänster finns i listan över alternativ här på Bredbandsval.se. Om du hittar din adress kan du beställa bredband från företaget.

Och därefter, när tar telenor över bredbandsbolaget?

Sedan 2018 är Bredbandsbolaget en del av Telenor och hos oss hittar du snabbt och säkert bredband via fiber, telejacket (ADSL) och mobilnätet. Vilka köpte Bredbandsbolaget? År 2005 förvärvades Bredbandsbolaget av norska Telenor för 6 miljarder kronor. Företaget var då Sveriges näst största internetleverantör.

Vad hette Telenor tidigare?

Historik. Telenor Sverige AB består sedan 2005 av de tidigare bolagen Vodafone Sverige AB (Europolitan), Bredbandsbolaget och Glocalnet. Vilket bredband är bäst och billigast? Topp 4 bästa & billigaste fiberleverantörer:

Telenor – Bästa internetleverantör via Fiber & ADSL! Ownit – Bredband via fiber + TV-paket. Tre – Mobilt bredband & Fiber. A3 – Snabbaste fiberleverantören.

Hur är Telenors bredband?

Ja, Telenor erbjuder fast bredband via fiber med hastigheterna 100, 200, 250, 500 och 1 000 Mbit/s. På Telenors hemsida kan du söka på din adress och se vilka hastigheter som är tillgängliga i ditt område. Ingår det en router i Telenors fasta bredband? Ja, en trådlös router ingår i Telenors fasta bredband.

By Josephine Zitzow

Similar articles

Vad kostar Telenor bredband? :: Är Telias tv box trådlös?
Användbara länkar