Hem > K > Kan Man Se Os I Efterhand På Discovery?

Kan man se OS i efterhand på Discovery?

Det är inte bara tävlingar du kan sända – utan det finns gott om analyser, höjdpunkter och repriser som du kan se. För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig.

Läs mer

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

Kan man se OS på Discovery plus Gratis?

Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang. Hur tittar jag på OS 2022? Vilka kanaler sänder de Olympiska Vinterspelen? Discovery äger rättigheterna att sända de Olympiska Vinterspelen 2022 i Sverige. Tävlingarna kommer att sändas i Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport. Kanal 5 fungerar som huvudkanal med de största tävlingarna med ett svenskintresse.

Och en annan fråga, kan man se os på discovery?

Discovery har exempelvis rättigheterna för att sända OS 2020-2024 och Allsvenskan 2020-2025. Man har även köpt sporträttigheter från Telia (C More) vilket man exempelvis kan se Serie A och SHL med det dyraste paketet (Discovery plus Total + C More Sport). Hur kan jag se Discovery Plus på tv? Du måste först ha skapat ett discovery+-konto - du kan göra det genom att gå till vår webbsida eller genom att klicka här. Det finns två sätt att logga in på SmartTV på, beroende på vilket märke samt modell du har.

Related

Kan man redigera en bild på Instagram i efterhand?

Du kan ändra bildtexten, tagga personer och uppdatera platsinformation efter att du har publicerat ett inlägg. Gå in i bilden eller klippet som du har publicerat, tryck på de tre prickarna i det övre högra hörnet och välj sedan Redigera.

Hur länge håller OS på 2022?

Vilka datum är vinter-OS 2022 i Peking? Tävlingarna i Peking pågår mellan 2 februari och 20 februari 2022. OS-invigningen är 4 februari kl 13.00, svensk tid. Dessutom, kan jag se os gratis? Dessvärre kan man inte streama OS live gratis, men däremot så kan följa många av tävlingarna gratis på Kanal 5 och Kanal 9 som är huvudkanalerna för OS 2022. Annars behöver man ha tillgång till Discovery Plus övriga kanaler för att kunna se OS 2022.

Därefter, hur laddar jag ner discovery plus gratis?

Vi hjälper dig att ladda ner och installera discovery+ på din dator i 4 enkla steg nedan:

  1. Steg 1: Hämta en Android App emulator.
  2. Steg 2: Installera nu Software Emulator på din Windows-dator.
  3. Steg 3: Hur man använder discovery+ på pc.
Vad är skillnaden på Discovery och Discovery Plus? Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

Vem sänder OS 2022?

Discovery har rättigheterna för OS 2022, i Peking. De har även haft rättigheterna för vinter-OS 2018 men också sommar-OS 20. Via Discoverys OS-sändningar så kan man se hela mästerskapet via Kanal 5, Kanal 9 och Eurosport.

By Erlina Boomershine

Similar articles

När invigs OS 2022? :: Kan inte logga in på discovery+ Plus?
Användbara länkar