Hem > r > Är Discovery Plus Svenska?

Är Discovery Plus svenska?

Discovery Plus Underhållning, LIVE+TV streaming. Discovery+ är en svensk streamingtjänst som ägs av Discovery Networks Sweden. Kanalen fokuserar på underhållningsprogram och sportsändningar.

Läs mer

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

Var ser jag Discovery?

För att få tillgång till tv-kanalerna behöver du först aktivera ditt discovery+-konto. När ditt konto är aktiverat kommer du att få tillgång till discovery+ tv-kanaler i din tv-box på kanalplatserna 211-218. Notera att din tv-box behöver vara uppkopplad till internet. Kan man se Kanal 5 Gratis? Här hittar du innehåll från tv-kanaler som Kanal 5, Kanal 9 och Discovery Channel. Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis!

Vad kan man se Gratis på Dplay?

Alla svenska program visas gratis men för att se utländska serier, direktsänd sport eller livesända kanaler behöver du ett Premiumabonnemang. Dplay lanserades i oktober 2015 och drivs av Discovery Networks Sweden. Hur uppdaterar man Discovery plus på Smart TV? Använd riktningsknapparna för att komma till inställningar och tryck på mittknappen för att välja den. Gå till menyn i menyn Stöd. Välj det så får du Programuppdatering alternativ. Om den är nedtonad är din Samsung Smart TV-programvara uppdaterad.

Related

När kommer Android Auto på svenska?

Det är mycket lättare att få Android Auto-appen på sin telefon nu när den finns i Play Store. Du hittar appen i den svenska Play-butiken genom att söka efter den.

På motsvarande sätt, hur uppgraderar jag discovery plus?

Gå till www.discoveryplus.com/se/my-account i din webbläsare och logga in på din användare om du uppmanas att göra detta. 2. I abonnemangsöversikten till vänster på skärmen trycker du på "Ändra plan". Tryck på "Ändra abonnemang", under den typ av abonnemang du vill byta till. Hur uppdatera discovery+? Ändringarna kommer först att införas på streamingtjänstens hemsida. Därefter kommer de att komma till mobilen, surfplattan, TV:n och andra de övriga enheterna. När uppdateringarna har genomförts kommer användaren att bli ombedd att logga in på var och en av de enheter som du använder Discovery+ på.

Därmed, hur loggar jag in på discovery plus?



För att logga in:

  1. Öppna discovery+-appen.
  2. Tryck på "Konto"
  3. Välj "Logga in"
  4. Fyll i ditt användarnamn och lösenord.
Följaktligen, vilket abonnemang os 2022? Här finns allt du behöver för att heja fram våra hjältar. Se allt på discovery+, Kanal 5 och Kanal 9 via Telia. Mellan 4-20 februari 2022 kommer de 24:e Olympiska Vinterspelen arrangeras i Peking, Kina. Se allt på discovery+ via Telia.

Vilket abonnemang för att se OS 2022?

Men spelen tjuvstartar redan 2 februari med gruppspel i mixed curling. Vinter-OS avslutas 20 februari med damernas masstart i längdskidor, 30 km. OS 2022 går inte att streama gratis utan det krävs abonnemang på discovery+. Vill du se alla sändningar från OS rekommenderas paketet ”Sport” för 179:–/månad.

By Luht Bingert

Similar articles

Varför hittar inte Discovery plus min Chromecast? :: Hur får jag Discovery på min tv?
Användbara länkar