Hem > H > Hur Gör Jag För Att Få Discovery Plus?

Hur gör jag för att få Discovery Plus?

Aktivera ditt discovery+-konto

  1. Gå in på https://auth.discoveryplus.com/se/login.
  2. Välj Allente (Viasat)
  3. Fyll i ditt kundnummer och postnummer på sidan och tryck sedan "Fortsätt".
  4. Du skickas nu vidare till discovery+ aktiveringssida. Aktivera ditt discovery+-konto genom att ange namn, e-postadress och lösenord.

Läs mer

Related

Vad kostar abonnemang på Discovery Plus?

Med discovery+ kan du streama exklusiv underhållning, dokumentärer och ett brett utbud av sport på din telefon, surfplatta eller dator när du vill. Discovery+ Entertainment, discovery+ Sport och discovery+ Sport Premium är tillvalspaket.

Hur uppdaterar man discovery+ på Samsung tv?

Kom ihåg att uppge vilken TV du använder samt vilken version av operativsystemet (Tizen/Android) den använder. Du hittar denna information inne i discovery+ appen under Inställningar (kugghjulet). Dessutom, finns discovery plus på samsung tv? discovery+ är tillgängligt på de flesta smartphones, surfplattor, webbläsare samt Android TV, Apple TV, Fire TV, Amazon Fire Smart TV:s, Samsung Smart TV:s och LG Smart TV:s.

Varför går det inte streama Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen. Dessutom, hur laddar jag ner discovery plus gratis? Ladda ner program och serier i Discovery plus

I dagsläget är det inte möjligt att ladda ner och spara program och innehåll för att se “offline” men Discovery meddelar att de arbetar med att få in denna funktion i framtiden.

Related

Hur lång är uppsägningstiden på Discovery Plus?

Du kan säga upp din discovery+-prenumeration minst 24 timmar innan den aktuella prenumerationsperioden löper ut.

Följaktligen, Är discovery plus gratis?

Hos oss kan du se på några utvalda serier gratis med reklam, eller köpa ett av våra abonnemang som ger dig tillgång till alla program samt en reklamfri upplevelse. Med hänsyn till detta, hur mycket kostar discovery plus? Vad kostar det att prenumerera på Discovery+?

Kostnaden beror på vilket abonnemang du väljer. Just nu pågår en kampanj där du betalar 10 kr första månaden, därefter 75 kr/månad. Det finns också en kampanj på årsabonnemang för endast 199 kr/mån.

Hur uppdaterar jag Discovery Plus?

discovery

Hur uppgraderar jag mitt abonnemang via Apple?

  1. Öppna appen Inställningar på din iPhone / iPad.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Prenumerationer.
  4. Tryck på den prenumeration du vill hantera.
Man kan också fråga kan man streama discovery? Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

Följaktligen, vad har hänt med discovery?

Vad har hänt? Discovery Networks Sweden äger ett antal tv-kanaler och har ett avtal med Telenor som äger Canal Digital Kabel-TV. Avtalet löpte ut 31 januari och parterna har ännu inte lyckas komma överens om en förlängning. Under tiden som förhandlingen pågår har vi inte rätt att distribuera deras kanaler.

By Freddi Tebbs

Similar articles

Hur öppnar man Diskhanteraren? :: Finns Discovery plus på Apple TV?
Användbara länkar